پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۲۵

کمیته نانوتکنولوژی آزمایشگاهی دامپزشکی خراسان رضوی تشکیل شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی از تشکیل کمیته نانوتکنولوژی در آزمایشگاه های اداره کل دامپزشکی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر سید محسن دستور صبح امروز در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به اهمیت نانوتکنولوژی در فعالیتهای تحقیقاتی و تشخیصی و نیاز به استفاده از فناوری یادشده در دامپزشکی، برای اولین بار کمیته نانوتکنولوژی در ابتدای سال جاری در این اداره کل و با حضور متخصصان دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی تشکیل شده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی، تصریح کرد: در مراحل اولیه، آموزش کارشناسان مرتبط با این فناوری در دستور کار این کمیته قرار دارد و پس از آن مراحل اجرایی کار و استفاده از فناوری مذکور آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: اغلب فعالیت‌های تشخیصی و آزمایشگاهی به زمان زیادی نیاز داشته و در برخی موارد به جهت احتمال بروز خطا، نیاز به آزمایشهای تکمیلی است که با استفاده از نانوتکنولوژی احتمال بروز خطا به کمترین میزان رسیده و در زمان، نیروی درگیر با کار، مواد اولیه مورد نیاز و... صرفه جویی زیادی حاصل خواهد شد.

دستور عمده ترین کاربردهای نانوتکنولوژی در دامپزشکی را در زمینه حیوانات و تولید غذا، کنترل بیماری‌ها، مونیتورینگ و درمان حیوانات، کنترل فرآورده‌های خام دامی و نیز استفاده از حیوانات به عنوان مدلی برای تعمیم تحقیقات بر انسان‌ها عنوان کرد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: آزمایشگاه‌های اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، ‌از سوی سازمان دامپزشکی کشور در ردیف آزمایشگاه‌های ممتاز قرار دارد و در مورد برخی آزمایش‌ها به عنوان آزمایشگاه مرجع در شرق کشور، به شمار می‌رود.

وی گفت: استفاده از نانوتکنولوژی در فعالیت‌های آزمایشگاهی دامپزشکی، ‌گامی در جهت اصلاح الگوی مصرف است.

کد خبر 854142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha