حجت الاسلام عبدالرحیم نیساری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: لازمه این امر ساماندهی مراکز قرآنی و حمایت مادی و معنوی از آنها است.
وی از حضور کمرنگ پژوهشگران قرآنی در نمایشگاه قرآنی که در حال حاضر برپا است انتقاد کرد و افزود: حضور کمرنگ پژوهشگران قرآنی به نبود دانشگاه علوم قرآنی و کمبود مراکز آموزش عالی در استان باز می گردد.
حجت الاسلام نیساری افزایش ظرفیت نمایشگاه را از جمله ویژگی های خوب و هم راستا با ترویج همه جانبه مفاهیم قرآنی دانست و عنوان کرد: نوآوری در زمینه ارائه مفاهیم قرآنی از دیگر نقاط بارز این نمایشگاه است که نشان دهنده فعالیت مستمر فعالان قرآنی است.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام اصلاح الگوی مصرف نیز اضافه کرد: امید است در دهه چهارم بعد از انقلاب که آغاز شده است با نامگذاری سالها با توجه به مفاهیم قرآنی، فعالیتهای جامعه را به سوی این مفاهیم سوق دهیم و بتوانیم ادعا کنیم زندگیمان را با مفاهیم قرآنی تطبیق داده ایم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خواستار عمل صحیح به مفاهیم قرآنی در دهه چهارم بعد از انقلاب در جامعه شد.


نظر شما