۳۱ فروردین ۱۳۸۸، ۱۶:۲۰

پیام در حال حاضر در مسیر برد قرار گرفته است/ استقلال را شکست می دهیم

پیام در حال حاضر در مسیر برد قرار گرفته است/ استقلال را شکست می دهیم

مشهد - خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال پیام خراسان با اشاره به انگیزه بالای تیم برای بازی مقابل استقلال گفت: تیم پیام با بازی‌های خوبی که در چند هفته اخیر برگزار کرد، در مسیر برد افتاده است.

مجید حسینی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با اشاره به بازی هفته آینده این تیم با استقلال تهران افزود: استقلال تهران تیم خوبی است و کادر فنی بسیار خوبی دارد و ما نیز هم برای بقا در لیگ تلاش می کنیم.

مربی تیم فوتبال پیام خراسان با بیان اینکه در چنین بازی‌هایی بازیکنان دو تیم انگیزه بالایی دارند، تصریح کرد: تمرینات تیم آغاز شده است و با توجه به برنامه‌ریزی و انگیزه بالای بازیکنان و نیز شناخت کافی که از تیم استقلال داریم، این تیم را شکست خواهیم داد.

حسینی پور در خصوص وضعیت کنونی تیمش گفت: تیم پیام با بازی‌های خوبی که در چند هفته اخیر برگزار کرد، در مسیر برد قرار گرفته است و در بازی مقابل استقلال با تمام انرژی و توان کار خواهیم کرد.

دیدار دو تیم پیام خراسان و استقلال اهواز یکشنبه هفته آینده در مشهد برگزار خواهد شد.

کد خبر 863920

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha