۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۵۴

موحدی کرمانی:

ترک کنندگان اجلاس دوربان مورد محکومیت مردم جهان قرار گرفتند

ترک کنندگان اجلاس دوربان مورد محکومیت مردم جهان قرار گرفتند

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صداقت ایران در اجلاس دوربان 2 گفت: حرکت جمعی از افراد شرکت‌کننده در ترک جلسه به هنگام سخنرانی ریاست جمهوری اسلامی ایران، مورد محکومیت جهانی مردم قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد آیت‌الله موحدی‌ کرمانی پیش از ظهر پنج شنبه در همایش سیاسی فرماندهان و مسئولان سپاه امام رضا(ع) در مشهد با اشاره به حضور رئیس جمهور در اجلاس دوربان دو در ژنو گفت: حرکت جمعی از افراد شرکت‌کننده در ترک جلسه به هنگام سخنرانی ریاست جمهوری اسلامی ایران، مورد محکومیت جهانی مردم قرار گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در کنفرانس ژنو دروغ‌گویی اسراییل و صداقت نظام جمهوری اسلامی بر همگان آشکار شد و مردم دنیا فهمیدند که اسراییل و همپیمانان او دروغ‌گو هستند و نظام جمهوری اسلامی از ابتدا راست گفته و صداقت داشته و محکم و استوار بر آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده است.

وی به اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال اصلاح الگوی مصرف افزود: از این نامگذاری باید معنای وسیعتری بیابیم و به کلمه الگو توجه خاص داشته باشیم، به گونه‌ای که بکوشیم تا هرچه بیشتر به الگوهای اسلامی و انسانی، خودمان را نزدیکتر کنیم.

آیت الله موحد کرمانی با بیان اینکه لازم است با اصلاح رفتار و کردار خود صفات الهی را در خودمان ایجاد کنیم و آن را متجلی سازیم خطاب به فرماندهان افزود: رمز موفقیت همه انسان‌ها در صداقت، نیات و کردار انسانی آنان است.

وی با توجه به اهمیت تشکیل سپاه، مسئولیت سپاه را حفظ انقلاب و دستاوردهای آن دانست و گفت: یکی از راه‌های حفظ انقلاب امر به معروف و نهی از منکر است.

آیت‌الله موحدی ‌کرمانی افزود: پایه سپاه بر اساس تقوا گذاشته شده است و سپاه هرجا که وجود داشته باشد، منشا خیر و برکت بوده است.

کد خبر 865872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha