۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۳۸

شاکری در گفتگو با مهر:

معرفی کابینه مواضع را شفاف‌تر می‌کند / احتمال کاهش رای نامزدها با معرفی کابینه

معرفی کابینه مواضع را شفاف‌تر می‌کند / احتمال کاهش رای نامزدها با معرفی کابینه

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اعلام اعضای کابینه احتمالی، موقعیت نامزدها را مشخص تر می‌کند، به احتمال کاهش آرای برخی نامزدها در پی این اقدام اشاره کرد و گفت: ممکن است کسی با خود رئیس جمهور مشکلی نداشته باشد اما با برخی افراد معرفی شده، مخالف باشد.

مجتبی شاکری ، عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ضرورت  معرفی اعضای کابینه از سوی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: اعلام اعضای کابینه احتمالی، وضعیت و موقعیت نامزدها را شفاف تر و مشخص تر می کند، اما از سوی دیگر اعلام اعضای کابینه از سوی نامزدها می تواند به کاهش آرای آنها منجر شود، چون ممکن است کسی با خود رئیس جمهور مشکلی نداشته باشد اما با برخی افراد معرفی شده، مخالف باشد.

شاکری همچنین ابراز عقیده کرد : چون ممکن است مجلس به وزیران معرفی شده از رئیس جمهور رای ندهد ، بین مجلس و مردمی که به خاطر اعضای کابینه به رئیس جمهور رای داده اند ، تقابل ایجاد شود.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی که یکی از تشکل های حامی محمود احمدی نژاد محسوب می شود، خاطر نشان کرد: در خصوص لزوم معرفی کابینه از سوی نامزدها باید تامل بیشتری داشت.

شاکری بسیج رسانه ها، احزاب و گروههای سیاسی را برای ایجاد فضای سیاسی مناسب در جامعه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ضروری توصیف کرد.

کد خبر 875132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha