به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حبیب دانش منش ظهر چهارشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه اکثر این رشته در مهر ماه راه اندازی می شود، تصریح کرد: در مقطع کارشناسی ارشد رشته های NBA، مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی، مهندسی فناوری اطلاعاتی با دو گرایش سیستمهای اطلاعاتی و طراحی و تولید نرم افزار، در مقطع کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات و در مقطع کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر با گرایش نرم افزار و سخت افزار از جمله این رشته ها به شمار می رود.
وی در ادامه سخنان خود گفت: در این دانشکده هم اکنون یک هزار و 650 دانشجو در حال تحصیل بوده که از این تعداد 450 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و یک هزار و 200دانشجو نیز در مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته در حال تحصیل هستند.
رئیس دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز با اشاره به تنوع برگزاری کلاسهای مجازی و نیمه حضوری در دانشکده آموزشهای الکترونیکی بیان کرد: در این دانشکده بخشی از کلاسها به صورت وب کنفرانس بین دو مرکز شیراز و تهران برگزار می شود و بخشی دیگر نیز به صرت ویدیو کنفرانس در نظر گرفته شده است.
دانش منش در ادامه با اشاره به اینکه این دانشکده تنها مرکز آموزش الکترونیکی بوده که با همکاری چند دانشگاه کشور امتحانات را به صورت همزمان در چندین نقطه برگزار می کند، اضافه کرد: دانشگاه فردوسی مشهد، تربیت معلم تبریز، علم و فنون مازندران، دانشگاه اصفهان و دفتر دانشگاه شیراز در تهران از جمله نقاطی بوده که این دانشکده به طور همزمان امتحانات خود را برگزار می کند.
نظر شما