هادی حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، موضوع آلودگی آب تهران و استفاده ناگزیر از آبهای زیر زمینی را چالشی جدی و واقعی برای پایتخت نشینان خواند که برخی از مدیران از نزدیک شدن به آن پرهیز دارند.
مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به اینکه شهر تهران شبکه فاضلاب شهری ندارد و جزو 10 کلانشهر آخر دنیا به لحاظ مدیریت شبکه فاضلاب است افزود: پایین آمدن میزان بارشها از حد متوسط و همین طور بروز خشکسالی در سالیان اخیر از یکطرف و افزایش جمعیت و بالا رفتن تعداد واحدهای مسکونی و نیازمند به آب شرب از طرف دیگر ضرورت استفاده و برداشت آب از سفرهای زیر زمینی آب در سطح تهران را اجتناب ناپذیر کرده است.
این کارشناس محیط زیست با اشاره به اذعان سازمان آب منطقه ای از چالش آلودگی آب در تهران اضافه کرد: استفاده از آبهای زیر زمینی و تزریق آب سفره ها به منابع آب مصرفی در شهر تهران با آگاهی کامل انجام می شود و می توان این احتمال را داد که آب تهران آلوده به موادی از جنس نیترات باشد و بهتر است مسئولان وزارت نیرو در این مورد اعلام موضع رسمی کنند.
هادی حیدر زاده وزارت نیرو را متولی وضعیت آب تهران دانست و گفت: قانون صراحتا وزارت نیرو را مسئول تامین و تهیه آب شرب و همین طور ساماندهی فاضلاب تمامی شهرها و کلانشهرها می داند اما معتقدم دولت باید به عنوان یک اولویت اساسی به سمت این موضوع برود چرا که احتمالا وزارت نیرو با محدودیتهای مالی و بودجه ای مواجه است.
مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست و توسعه پایدار معتقد است شورای شهر نباید تنها شورای شهرداری باشد بلکه باید شورای کل شهر باشد و معضل مدیریت واحد شهری را حل کند چرا که 25 سازمان موازی با شهرداری تهران در حال فعالیت هستند و این تداخل بحرانهای زیست محیطی مثل آب و هوا را دامن می زند و در این حوزه باید تصمیم جدی گرفته شود.
نظر شما