۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۱۵

موسوی در زنجان :

افزایش نقدینگی نتیجه ریخت و پاش پول و اقتصاد صدقه‌ای است

افزایش نقدینگی نتیجه ریخت و پاش پول و اقتصاد صدقه‌ای است

میر حسین موسوی خواستار بازگشت دولت به نظام برنامه ریزی شد و بخش عمده بالابودن نقدینگی در کشور را نتیجه ریخت و پاش پول نفت و اقتصاد صدقه ای خواند .

به گزارش خبرنگار مهر ، میرحسین موسوی بعدازظهرسه شنبه در جمع دانشجویان زنجان در پاسخ به سئوالی درباره مباحث مطرح شده اخیر در خصوص موضوع انقلاب فرهنگی تاکید کرد که بنده هیچ ارتباطی با این موضوع نداشته ام.

موسوی با بیان اینکه قصد تایید یا رد این مسئله را ندارد، گفت: مسئله این است که بنده در زمان انقلاب فرهنگی هیچ مسئولیتی نداشتم و هنوز نخست وزیر هم نشده بودم اما در آن دوران با توجه به شرایط کشور و دستور حضرت امام افرادی چون شهید باهنر، شمس آل احمد، سروش و تعدادی دیگر مامور این مسئله شدند.

وی در واکنش به سئوال این دانشجو تاکید کرد: سئوالات شما به عنوان یک دانشجو باید دقیق و مبتنی بر واقعیات تاریخی باشد اما به هر صورت من واقعا ارتباط موضوع انقلاب فرهنگی با خودم را حس نکردم و در این باره هیچ سند و مدرکی هم وجود ندارد.

میرحسین موسوی همچنین در واکنش به دانشجویی که  با اشاره به رحلت آیت الله العظمی بهجت نسبت به برگزاری این مراسم در دانشگاه زنجان ابراز تعجب می کرد، تصریح کرد: توجه داشته باشید که حضرت رسول نیز در دوران حج و در روز عرفه امیرالمومنین (ع) را برای تبلیغ و آگاهی رسانی به میان مردم می رساند. بنابراین این گونه نیست که شما بگوید چرا ما در روز وفات یک مجتهد نشسته ایم و درباره سرنوشت کشور گفتگو می کنیم.

وی همچنین یاد و خاطره آیت الله العظمی بهجت را گرامی داشت و با اشاره به فضائل این عالم بزرگوار برای شادی روح او دعا کرد.

نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس در واکنش به سئوال همان دانشجو که لباس سیاه به تن داشت و مدعی نشست و برخاست موسوی با اعضای جبهه ملی و نهضت آزادی شده بود گفت: این مسائل دروغ محض است و من به شما می گویم که امروز لباس قرمز بپوش اما هرگز دروغ نگو.

میرحسین موسوی هدف از طرح موضوع استعفایش در دوران دفاع مقدس را تلاش برای عدم حضور او در صحنه انتخابات پیش رو دانست و گفت: بنده افتخار خدمت در یکی از سخت ترین دوران های کشورهای را داشته ام اما همان وقت زمانی که به این نتیجه رسیدم که دیگر نمی توانم وظایف قانونی ام را انجام دهم، استعفایم را تقدیم حضرت امام (ره) کردم که ایشان  این موضوع را نپذیرفتند.

وی تاکید کرد: نهایتا پس از این موضوع حضرت امام بارها به طور مستقیم و با ذکر نام از بنده دفاع کردند و حال من از شما سئوال می کنم که آیا این گونه که شما بخشی از مسئله را بگویید و بخش دیگری از آن را نادیده بگیرید با تقوا و روحیات اسلامی  همخوانی دارد؟

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از دانشجویان خواست تا با مطالعه دقیق تاریخ انقلاب با کتاب ها  و نوشته های حضرت امام (ره) شخصیت ایشان را به معرفی معرفی کنند.

میرحسین موسوی  تصریح کرد: متاسفانه امامی که شما مطرح می کنید امامی تنگ نظر است که هیچ شباهتی با آن امامی که ما می شناختیم ندارد. ایشان به طور جدی و واقعی مخالف تحجر بودند.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که ما با بسیجی که در زمان حضرت امام وجود داشت و مظهر فداکاری ها ، عظمت ها و نقش آفرینی ها بود هیچ مشکلی نداریم و به آن افتخار می کنیم؛ بنده همواره گفته ام که آن سرمایه عظیم اگر حفظ شود ما را به سمت ارزش ها بازخواهد گرداند.

موسوی در عین حال همچنین با اشاره نظر حضرت امام (ره) مبنی بر لزوم عدم دخالت بسیج و سایر نیروهای نظامی در انتخابات و سیاست کشور گفت: بسیج اگر واقعا بسیج باشد باید به همان نظر امام باز گردد و در فراز جناح ها حرکت نماید.

وی همچنین خواستار بازگشت دولت به نظام برنامه ریزی شد و گفت: باید ببینیم که چرا ما امروز به اندازه دو برابر تاریخ کشور با نقدینگی مواجه هستیم. بخش عمده این موضوع به ریخت و پاش پول نفت و اقتصاد صدقه ای باز می گردد.

موسوی همچنین ویژگی مشترک تمام ساکنان سرزمین آذربایجان را هوشیاری در برابر خطرهای پیش آمده برای کشور توصیف کرد و گفت‌: ما در دوره‌های مختلف از جمله دفاع مقدس شاهد این هوشیاری بوده ایم و شرایط کنونی نیز نمونه ای از پیوستگی  آذربایجانی ها در کل کشور است.

موسوی با انتقاد از سیاست خارجی دولت نهم عدم وجود برنامه ریزی دقیق در این خصوص را مورد اشاره قرار داد و گفت: حرکتی که امروز در این عرصه صورت می گیرد تامین کننده منافع ملی کشور نیست.

وی یادآور شد: ما هیچ مشکلی در ارتباط با ونزوئلا یا رابطه با کشورهای دیگر نمی بینیم اما ارتباط ما با جهان پیرامونی باید به گونه ای باشد که از همسایگانمان غافل نشویم که متاسفانه امروز وضعیت این گونه شده و گویا هیچ گونه نگاه بلند مدت در این چارچوب وجود ندارد.

موسوی گفت: در این حوزه باید از رفتارهای متناقض پیشگیری کنیم. به اعتقاد ما اینکه کسانی شعار ملی بدهند و در جایی بنشیند که بالای سرشان عنوان مجعولی به جای نام خلیج فارس نقش بسته باشد این یک تناقض است.

وی در واکنش به نوشته ای که با مضمون "میرحسین نخست وزیر امام یا نخست وزیر هاشمی رفسنجانی؟" در دست یکی از دانشجویان بود، خاطرنشان کرد: البته بنده به خدمتگزاری در دوران حضرت امام و حمایت های ایشان افتخار می کنم اما در واقع هیچ کدام از این دو گزینه نبوده ام چرا که رئیس جمهور وقت بنده را انتخاب کرد و مجلس نیز به من رای اعتماد داد.

میرحسین موسوی در خصوص مسائل فرهنگی نیز گفت:  قطعا فرهنگ نمی تواند دستوری و آمرانه باشد و دولت نمی تواند فیلم بسازد، کتاب بنویسید یا هنر خلق کند بلکه باید فضا را برای مسائل فرهنگی باز کند.

موسوی پس از سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان هم اکنون در مسجد جامع این شهر و در میان استقبال قابل توجه مردم زنجان در حال ایراد سخنرانی است.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود...

 

کد خبر 881957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha