به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حجت الاسلام سیدعبدالواحد موسوی لاری عصر سه شنبه در نشست ستاد موسوی در گرگان افزود: متاسفانه صدا و سیما به عنوان رسانه ملی درحد بولتن داخلی یک ستاد و در حد روابط عمومی ستاد یک نامزد خاص عمل می کند.
وی اظهار داشت: شبکه های مختلف صدا و سیما در برنامه های مختلف فقط برای یک کاندیدا تبلیغ می کند و اکنون فقط یک نامزد از همه امکانات برخوردار است و دیگران نمی توانند از آن استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: نباید از همه ظرفیتهای نظام به نفع یک نامزد استفاده شود و این امر از دغدغه های همه دلسوزان نظام است.
حجت الاسلام موسوی لاری، " ایران برای همه ایرانیان" را از جمله شعارهای موسوی برشمرد و گفت: به اعتقاد موسوی همه ساکنان کشور حق استفاده برابر از همه امکانات کشور را دارند.
عضو شورای مرکزی روحانیون مبارز بیان داشت: نباید شهروندان به درجه 1 و 2 و 3 تقسیم شوند.و خط کشی های مذهبی را بهانه ای برای تبعیض قرار دهیم، زیرا نقطه ابهام و قابل تردیدی در اینکه همه ایرانیان، ایرانی هستند وجود ندارد.
وی یادآور شد: موسوی به اقتصاد مولد و و ثروت آفرین، معتقد است که در آن باید سرمایه های کشور را تبدیل به سرمایه کنیم، درحالیکه اکنون تبعیض های اقتصادی نمایان است.
حجت الاسلام موسوی لاری عنوان کرد: توزیع سهام عدالت از جمله سیاستهای تبعیض آمیز است و کشور باید با اقتصاد باز و تولید ثروت ملی اداره شود.
وی دغدغه اصلی همه دلسوختگان کشور و نظام را سلامت انتخابات دانست و گفت: تامین سلامت انتخابات به معنای بی اعتمادی نیست و نباید از تشکیل کمیته صیانت از آری هراسید زیرا تاکنون اعتماد سازی کاملی از سوی دولت صورت نگرفته است.
وی تاکید کرد: تقویت صیانت از آرا موجب مشارکت گسترده مردم در انتخابات می شود و باید شورای نگهبان و متولیان امر در این زمینه اعتماد سازی کنند.


نظر شما