۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۲۰:۰۰

بین ایده و عمل در طرح تحول اقتصادی فاصله زیادی وجود دارد

گرگان - خبرگزاری مهر: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت اصلاحات گفت: فاصله زیادی بین ایده و عمل طرح تحول اقتصادی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مصطفی معین عصر یکشنبه در نشست با خبرنگاران در گرگان افزود: طرح تحول اقتصادی ایده خوبی است ولی تاکنون در راستای این امر به درستی عمل نشده است.

وی اظهار داشت: بین ادعا و عمل فاصله زیاد است و کشوری که باید صادر کننده در بخشهای مختلف از جمله گندم باشد به عنوان دومین وارده کننده محصول گندم است.

معین خاطرنشان کرد: در دوران کنونی ما شاهد فاصله بین ایده و عمل هستیم که این امر نشان دهنده عدم صداقت است.

وی تاکید کرد: تحول در همه زمینه های باید صورت گیرد نه فقط در اقتصاد و باید متناسب با زمان، بهترین روش و سیاست را اتخاذ کنیم.

معین یادآورشد: کشور ما وابسته به نفت بوده و همه امور کشور حتی فرهنگ و سیاست ما وابسته به آن است و متاسفانه هنر استفاده مناسب از این نعمت بزرگ را نداریم.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه آیا جناح اصلاح طلب در صورت پیروزی از نیروهای امروزی استفاده می کند، گفت: موسوی در فراز و نشیبهای زمانه و در مسئولیتهای مختلفی که داشت با پیشرفت زمانه همراه بود.

این حامی موسوی عنوان کرد: موسوی روز آمد است و تحلیل دقیق و علمی نسبت به شرایط ایران و جهان دارد و به رغم تمام سختیها و خساراتی که به حوزه های مختلف وارد شده، کشور را سر و سامان می دهد.

کد خبر 888720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha