پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۴۱

جام جهانی تکواندو - باکو

ایران با شکست فرانسه به نیمه نهایی صعود کرد/ کره جنوبی حذف شد

ایران با شکست فرانسه به نیمه نهایی صعود کرد/ کره جنوبی حذف شد

در حالی که تیم ملی تکواندو کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی با برتری مقابل فرانسه به نیمه نهایی راه یافت، تیم ملی کره جنوبی از دور رقابتها حذف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله یک چهارم نهایی مسابقات تکواندو جام جهانی در باکو امروز صبح با حضور 8 تیم برتر در دو بخش آقایان و بانوان آغاز شد.

تیم ملی ایران در این مرحله به مصاف  فرانسه رفت که میثم باقری، بهزاد خداداد، علیرضا نصرآزادانی، یوسف کرمی و حسین تاجیک به عنوان پنج ملی‌پوش تیم ایران به میدان رفتند.

در این دیدار ابتدا حسین تاجیک در وزن هشتم 4 بریک از سد "مایکل بارو" چهره نامدار فرانسوی ها گذشت. یوسف کرمی با برتری 4 بر یک مقابل حریف خود تیم ملی ایران را 2 بر صفر پیش انداخت.

بهزاد خداداد سومین مبارز تیم ملی بود که 6 بر5 نتیجه را به حریف خود واگذار کرد. تا نتیجه 2 بر یک روی تابلو امتیازات ثبت شود. اما میثم باقری در دیدار سوم حریف خود را با نتیجه 6 بر یک شکست داد تا تیم ملی ایران با رسیدن به عدد سه برتری تیمی را به نام خود ثبت کند.

در بازی آخر نیز علیرضا نصرآزادانی به دلیل برتری ایران به میدان نرفت تا در نهایت تیم ملی 3 بر2 حریف خود را شکست دهد.

در این مرحله کره جنوبی در یک دیدار حساس 3 بر2 مغلوب آذربایجان میزبان مسابقات شد تا قهرمان سنتی تکواندو وداع زودهنگامی با جام جهانی داشته باشد.

تیم ملی کشورمان در مرحله نیمه نهایی برای رسیدن به فینال با برنده دیدار تیم اول گروه E یعنی اسپانیا و تیم اول گروه F یعنی روسیه مبارزه خواهد کرد.

کد خبر 896491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha