۲۸ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۰۶

در کنگره سراسری قلب مطرح شد:

سالانه 60 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود

سالانه 60 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود

سالانه 60 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود که متاسفانه شاهد رشد فزاینده استفاده از آن در میان جوانان و بانوان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر یازدهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق در یازدهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق با اعلام این مطلب واشاره به اینکه 44 درصد جمعیت بالای 50 سال اضافه وزن دارند از افزایش شیوع چاقی به میزان 29 درصد خبر و هشدار داد: ارقام فوق از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی به عنوان شایع ترین علت مرگ و میر مردم ایران به شمار می رود.

دکتر محمدرضا محمد حسنی افزود: سالانه 60 میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود که متاسفانه شاهد رشد فزاینده استفاده از آن در میان جوانان و بانوان هستیم.

این پزشک متخصص قلب و عروق ادامه داد: 25 درصد افراد در کشور مبتلا به فشار خون هستند که در کنار بسیاری از زمینه های خطر همچون دیابت، کم تحرکی و تغذیه نامناسب جامعه را به سمتی سوق می دهد که در سال های پیش رو می بایست شاهد همه گیری بیماری های قلبی - عروقی در میان جوانان باشیم.

به گفته دکتر محمد حسنی این در حالیست که می توان از بیماری های قلبی - عروقی با آموزش و برنامه ریزی تا میزان 80 درصد در جامعه پیشگیری کرد.

نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش از کاهش سن سیگاری های کشور به 10 تا 13 سال خبر داد و گفت: روزانه 150 تا 180 ایرانی بر اثر استعمال دخانیات جان خود را از دست می دهند که این رقم معادل سقوط یک هواپیما در روز است.

دکتر حسین حسنی ادامه داد: 22 درصد سکته های قلبی به علت کم تحرکی، 21 درصد بیماری های قلبی - عروقی به علت مصرف سیگار و 13 درصد بیماری های قلبی به علت فشار خون بالاست.

کد خبر 898643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha