مدیرعامل شرکت تعاونی زنان نیاش شوراب صغیر در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد با بیان اینکه در سال 85 جز کارآفرین نمونه استانی در زمینه پرورش ماهی معرفی شدم، اظهار داشت: اداره امور آب یکی از استخرهای پرورش ماهی را تخریب کرده و در حال حاضر کارگاه پرورش ماهی به دستور امور آب تعطیل است.
مریم ایزدی اضافه کرد: اداره امور آب مشکلات زیادی را برای مزرعه پرورش ماهی و شاغلان این کارگاه به وجود آورده است.
وی دلیل مخالفت سازمان امور آب با اجرای این طرح را اینگونه بیان کرد: سازمان امور آب معتقد است کارگاه پروش ماهی در مسیر رودخانه زاینده رود قرار دارد و مجوز قانونی بنده را غیر قانونی دانسته اند، در حالی که مجوز و پروانه بهره برداری قانونی را پیش از این از سازمان جهاد کشاورزی دریافت کردم.
ایزدی یادآور شد: این کارگاه پرورش ماهی سه کیلومتر از حوزه رودخانه فاصله دارد.
مریم ایزدی افزود: بسته بندی خشکبار، طبخ نان خانگی، فروشگاه لوازم آرایشی و آریشگاه بانوان از دیگر فعالیتهای این تعاونی است.
وی همچنین به مشکلاتی در بخش طبخ نان خانگی این تعاونی اشاره کرد و بیان داشت: سهیه آرد مورد نیاز از طرف غلات به این تعاونی داده نمی شود.


نظر شما