به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا، هادی العامری خاطرنشان کرد: در میان کشورهای منطقه ای و عربی، عربستان سعودی در راس کشورهایی است که خواهان عقب نشینی نظامیان آمریکایی از شهرهای عراق نیستند.
وی در ادامه با اشاره به انفجارهای خونین اخیر عراق اظهار داشت که عربستان سعودی و برخی کشورهای منطقه مسئول این انفجارها هستند و باید در این رابطه موضعی اتخاذ شود.
عامری با اعلام اینکه این کشورها حامی مالی تروریست ها در عراق و شبکه القاعده و حزب منحله بعث عاملان اجرایی چنین انفجارهایی در کشور هستند، اظهار داشت: باید موضع واحدی در قبال کشورهای حامی تروریسم به ویژه عربستان سعودی اتخاذ شود.
خاطرنشان می شود که عراق طی هفته گذشته شاهد انفجارهای خونینی بود که در نتیجه آن صدها شهروند عراقی کشته و زخمی شدند.
طبق توافقنامه امنیتی امضا شده میان بغداد و واشنگتن، نظامیان آمریکایی باید حداکثر تا 30 ژوئن 2009 (9 تیر) از مناطق شهری عراق خارج شوند.


نظر شما