پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۲۵

با توجه به فجایع غزه ؛

انگلیس فروش برخی ادوات جنگی به رژیم اسرائیل را ممنوع کرد

انگلیس فروش برخی ادوات جنگی به رژیم اسرائیل را ممنوع کرد

دولت انگلیس به واسطه فجایع رژیم صهیونیستی در جنگ غزه صادرات برخی ادوات نظامی به این رژیم را ممنوع کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتص، به موجب این تحریم صادرات قطعات قایق های توپ دار به رژیم اسرائیل ممنوع شده و لندن دلیل این کار را استفاده از این تجهیزات جنگی در جنگ غزه اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه انگلیس موضوع تحریم نظامی رژیم صهیونیستی را به اطلاع سفارت این رژیم در لندن رسانده است.

به نوشته هاآرتص، فشار رژیم اسرئیل بر گروه های فلسطینی و گروه های حقوق بشر بر این تصمیم بی تاثیر نبوده است.

این تحریم در پی بازبینی تمامی صادرات تجهیزات نظامی انگلیس به رژیم صهیونیستی اعمال شد. در این بازبینی مجموعا 182 مجوز صادرات مورد بازبینی قرار گرفت که 35 مورد آن مربوط به صادرات تجهیزات مربوط به نیروهای دریایی بود که در نهایت لندن پنج مجوز از این 35 مجوز را لغو کرد.

دولت انگلیس با صدور بیانیه ای اعلام کرد : استفاد از این قایق های توپ دار در جنگ غزه، قرارداد امنیتی میان انگلیس و اسرئیل را نقض کرد.

بر همین اساس، وزارت های دفاع و خارجه انگلیس به شرکت های نظامی تولید کننده ادوات به کار رفته در این قایق ها اطلاع داده که در صادرات این تجهیزات تجدید نظر شده است.

به نوشته این روزنامه، انگلیس در صادرات ادوات جنگی خود به رژیم صهیونیستی شرایط خاصی را برای موارد استفاده از آنها قرار داده است.

این در حالی است که در ماه فوریه سازمان عفو بین الملل در گزارشی اعلام کرد که انگلیس موتور 450 فروند هوایپمای بدون سرنشین اسرائیل را تامین کرده است. و در پی آن در ماه آویل "دیودی میلی باند" وزیرخارجه انگلیس به پارلمان این کشور وعده داد که به موجب جنگ غزه، لندن تمام قراردادهای نظامی خود با اسرائیل را مورد بازبینی قرار می دهد.  

کد خبر 911165

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha