۳ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۴۵

تیم ملی "هابکیدو" ایران به مسابقات بین المللی لبنان اعزام می شود

تیم ملی "هابکیدو" ایران به مسابقات بین المللی لبنان اعزام می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس سبک "شین مو هابکیدو" خاورمیانه و ایران از اعزام نفرات برتر اردوی تیم ملی به مسابقات بین المللی لبنان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، استاد ارسلان قلی زاده شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات سبک "شین مو هابکیدو" کشور در ورزشگاه تختی خرم آباد اظهار داشت: در این دوره از رقابتها که انتخابی تیم ملی محسوب می شود از کلیه ورزشکاران فعال در این رشته در استانهای مختلف کشور دعوت شده است.

وی ادامه داد: برگزیدگان پنجمین دوره مسابقات سبک "شین مو هابکیدو" کشور به اردوی تیم ملی در مازندران دعوت می شوند و نفرات منتخب این اردو به مسابقات بین المللی این رشته در کشور لبنان اعزام خواهند شد.

رئیس سبک "شین مو هابکیدو" خاورمیانه و ایران ضمن تشکر از استان لرستان به خاطر برگزاری این دوره از رقابتها، این استان را مهد استعدادهای درخشان در این رشته خواند و بیان داشت: در این دوره از رقابتها قرار بود استاد "جی هان جیو" بنیانگذار این رشته و پدر دفاع شخصی جهان حضور داشته باشد که با توجه به برخی مشکلات نتوانستند شرکت کنند.

در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات سبک "شین مو هابکیدو" کشور که روز گذشته در ورزشگاه تختی خرم آباد برگزار شد حاضران در این دوره از مسابقات به منظور احترام به درگذشتگان ملی پوش تیم جودوی نوجوانان کشور که در سانحه سقوط هواپیما جان باختند یک دقیقه سکوت کردند.

کد خبر 917355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha