۱۰ مرداد ۱۳۸۸، ۸:۴۸

عامری به مهر خبر داد:

ایجاد مرکز بانکرینگ در تنگه هرمز

ایجاد مرکز بانکرینگ در تنگه هرمز

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به ایجاد یک مرکز سوخت رسانی دریایی به کشتی ها در جزیره قشم خبر داد و گفت: با راه اندازی این مرکز، سهم بیشتری از بازار بانکرینگ خلیج فارس به ایران اختصاص می یابد.

فرید عامری در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت بازار بانکرینگ ایران در منطقه خلیج فارس، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون میزان فروش نفت کوره و گازوئیل به کشتی های عبوری در خلیج فارس به بیش از یک میلیون تن رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه میزان فروش سوخت به کشتی حدود 100 هزار تن بیش از برنامه تعیین شده در سالجاری بوده است، تصریح کرد: بر اساس برنامه تعیین شده پیش بینی می کنیم که تا پایان سالجاری 3 تا 5/3 میلیون تن سوخت از طریق مراکز فعال بانکرینگ در بنادر جنوب کشور تحویل کشتی های عبوری شود.

به گفته وی تحویل این میزان سوخت به کشتی ها در حالی انجام شده است که به دنبال بحران های اقتصاد جهانی تردد کشتی ها با کاهش روبرو است.

ایجاد مرکز سوخت رسانی به کشتی ها در تنگه هرمز

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با یادآوری اینکه تاکنون 4 مرکز سوخت رسانی به کشتی ها در خلیج فارس ایجاد شده است، بیان کرد: همچنین اخیرا با برگزاری مزایده عمومی پیمانکاران راه اندازی 3 مرکز جدید بانکرینگ در بنادر جنوبی ایران انتخاب شده اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه هم اکنون مقدمات راه اندازی مراکز سوخت رسانی دریایی به کشتی ها در 3 بندر امام خمینی، عسلویه و جزیره قشم آغاز شده است، تبیین کرد: با تاکید وزیر نفت، قصد داریم در جنوبی ترین نقطه جزیره قشم عملیات بانکرینگ را برای تحویل سوخت به کشتی ها در تنگه هرمز راه اندازی کنیم.

عامری با تاکید بر اینکه هم اکنون بسیاری از کشتی ها بنادر ایران را به دلیل کوتاه بودن بعد مسافت و ارائه برخی تسهیلات همچون کاهش عوارض بندری برای سوخت گیری انتخاب می کنند، بیان کرد: موقعیت بندر جفیره امارات در مسافت طولانی تری نسبت بنادر ایران قرار گرفته که این مزیت موجب می شود کشتی های عبوری از بنادر ایران برای دریافت سوخت با کیفیت تر استقبال کنند.

تصاحب 35 درصد بازار بانکرینگ خلیج فارس

به گزارش مهر، وی در ادامه با تاکید بر اینکه عملیات بانکرینگ به طوری جدی بیش از 2 سال است که در بنادر جنوبی کشور راه اندازی و فعال شده است، یادآور شد: در سال 1386 نزدیک به یک میلیون و یکصد هزار تن نفت کوره و گازوئیل به کشتی ها تحویل داده شده است.

عامری، افزود: میزان عرضه سوخت از طریق عملیات بانکرینگ در سال گذشته به بیش از 2 میلیون و 200 هزار تن افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه تا پایان سال گذشته حدود 27 درصد بازار بانکرینگ خلیج فارس در اختیار ایران بوده است، گفت: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال حدود 35 درصد این بازار در اختیار ایران قرار بگیرد.

این مقام مسئول از کیفیت بالای سوخت تحویلی به عنوان یکی از مزیت های ایران برای افزایش سهم بازار بانکرینگ یاد کرد و افزود: در حال حاضر به جز امارات هیچ کدام از کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به راه اندازی عملیات سوخت رسانی دریایی به کشتی ها نکرده اند.

کد خبر 921131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha