۱۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۰۵

تحولات همسایگان شرقی/

دستگیری یکی از سرکردگان طالبان در افغانستان / بازگشایی مدارس شمال غرب پاکستان

دستگیری یکی از سرکردگان طالبان در افغانستان / بازگشایی مدارس شمال غرب پاکستان

کشته شدن سه نفر در شمال افغانستان بر اثر انفجار بمب و دستگیری یکی از سرکردگان طالبان و بازگشایی مدارس شمال غرب پاکستان پس از سه ماه تعطیلی از جمله تحولات همسایگان شرقی به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، پلیس افغانستان امروز شنبه اعلام کرد بر اثر انفجار یک بمب در کنار جاده ای در ولایت بقلان واقع در شمال افغانستان یک پلیس ارشد و دو فرد دیگر کشته شدند.

همچنین مقامهای محلی افغانستان اعلام کردند : نیروهای امنیتی افغانی، فرمانده اصلی شورشیان طالبان را در ولایت کوندوز واقع در شمال افغانستان بازداشت کردند.

بر اساس این گزارش، نظامیان آلمانی با همکاری نیروهای امنیت ملی "قاری عبدل الودود" فرمانده اصلی شورشیان طالبان را در شمال افغانستان دستگیر کردند.

خبر دیگر اینکه مقامهای امنیتی پاکستان امروز شنبه اعلام کردند مدارس شمال غرب این کشور، پس از سه ماه تعطیلی بار دیگر باز شدند.

کد خبر 922017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha