۲۱ مرداد ۱۳۸۸، ۸:۳۸

چاوشی در گفتگو با مهر: فضای مجازی عامل نزدیکی پژوهشگران به یکدیگر است

چاوشی در گفتگو با مهر: فضای مجازی عامل نزدیکی پژوهشگران به یکدیگر است

استاد فلسفه دانشگاه مفید قم با اشاره به اینکه فضای مجازی پژوهشگران به یکدیگر نزدیکتر کرده و مشکل فاصله زمانی و مکانی را از بین می‌برد، گفت: فضای مجازی بستر مناسبی برای بهره‎گیری محققان از دستاوردهای تحقیقاتی همتایان خود است .

محمد تقی چاوشی که با خبرنگار مهر گفتگو می‌کرد در پاسخ به این سؤال که آیا قابلیتهای فضای مجازی برای گسترش گفتگو به عنوان مؤلفه اساسی فلسفه ، مناسبت است؟ گفت: برای اشاعه فلسفه و آموزش آن، فضای مجازی می‌تواند کارآمد باشد اما فرق است بین فلسفه آموختن و نظرات فیلسوفان را به‌خوبی دانستن با فلسفه‌ورزی .

وی افزود: آنچه امروزه در مجامع علمی ما مورد بررسی قرار می گیرد نظرات فلاسفه است و لذا یک طریق مناسب برای آموزش فلسفه و اقوال فیلسوفان فضای مجازی است. 

استاد فلسفه دانشگاه مفید قم افزود: فضاهای مجازی پژوهشگران را در ارتباط نزدیک با هم قرار می‌دهد و بحث دوری زمانی و مکانی را تا حد بسیاری از بین می‌برد.

چاوشی در پاسخ به این سؤال که فضای مجازی تا چه اندازه در تکثر فلسفی جهان ما نقش داشته است؟ گفت: فضای مجازی، کتابخانه‌های مجازی، کاربرانی که می توانند از این فضای مجازی استفاده کنند باعث شده تا تحقیقات محققان سادگی بیشتری پیدا کرده و دسترسی به منابع سهل الوصولتر شود.

وی از دیگر مزایای فضای مجازی را امکان استفاده محققان و پژوهشگران از دستاوردها و کاوشهای یکدیگر عنوان کرد .

 

کد خبر 928117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha