به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد، سید رضا دهناد سه شنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان بروجرد در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: واگذاری زمین مورد نیاز برای اجرای طرح مسکن مهر در تمامی شهرستانهای لرستان انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه از عملکرد سازمان مسکن و شهرسازی استان در این زمینه رضایت ندارد، عنوان کرد: مردم را نمی توان به خاطر یک مدیریت ضعیف معطل کرد.
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان تصریح کرد: اگر ما در حوزه مسکن مهر کوتاهی کنیم برای این کوتاهی هیچ جوابی برای مردم استان نخواهیم داشت.
دهناد با یادآوری اینکه مسکن مهر برای لرستان بیش از هزار و 200 میلیارد تومان ظرفیت اقتصادی ایجاد می کند، ادامه داد: متاسفانه اهمیت این موضوع هنوز برای برخی از مدیران استان قابل درک نیست.
وی با تشریح اهمیت طرح مسکن مهر در رشد و توسعه اقتصادی لرستان خواستار وسعت نگاه مدیران به این طرح ملی شد.
نظر شما