پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۰۶

حاج بابایی در گفتگو با مهر:

نمایندگان براساس توانمندی به وزیران رای می دهند نه جنسیت

نمایندگان براساس توانمندی به وزیران رای می دهند نه جنسیت

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ملاک مجلس در دادن رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت جنسیت نیست و نمایندگان بر اساس توانمندی به وزیران پیشنهادی رای می دهند.

حمیدرضا حاج بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ملاک های اصلی در دادن رای اعتماد به وزیران و انتخاب آنها قطعا جنسیت نیست و نمایندگان وزیران را بر اساس تخصص، تجربه، کارآمدی، تعهد و مقبولیت انتخاب خواهند کرد.

وی با اشاره به شایعه استعفا و انصراف برخی از وزیران پیشنهادی زن افزود: تا جایی که بنده مطلعم بعید می دانم چنین موضوعی صحت داشته باشد.

حاج بابایی در پایان گفت: بنده به هر وزیر پیشنهادی که توانایی وزارتخانه ای که برای آن معرفی شده است را داشته باشد رای می دهم.

اظهارات رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره وزیران پیشنهادی زن در حالی است که در حال حاضر بیشتر انتقادات مطرح شده درباره این دسته از وزیران پیشنهادی نسبت به سوسن کشاورز وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و عدم سابقه کافی در کارنامه وی مربوط می شود .

کد خبر 936595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha