پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۵۲

ترکیه خواستار سرعت عمل اتحادیه اروپا در مذاکره با آنکارا شد

ترکیه خواستار سرعت عمل اتحادیه اروپا در مذاکره با آنکارا شد

ویر امورخارجه ترکیه از همتایان اروپایی خود خواست تا در مذاکره با آنکارا برای قبول عضویت این کشور در اتحادیه اروپا سرعت عمل بیشتری به خرج دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه حریت، "احمد داود اوغلو" درمصاحبه با روزنامه سوئیسی "داگانز نیهتر" گفت: ترکیه یک روند اطلاحات بی نظیر را آغاز کرده تا خواسته های اتحادیه اروپا را جامه عمل بپوشاند و از همین رو خواهان آن است تا اتحادیه نیز تعهدات خود در این زمینه انجام بدهد.

وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه از اتحادیه اروپا خواست تا مسئله قبرس را به مذاکرات ترکیه مرتبط نکند.

اتحادیه اروپا از سال 2003 میلادی بحث بر سرعضویت ترکیه در این اتحادیه را آغاز کرده است. این موضوع با مخالفت برخی از اعضای اتحادیه اروپا از جمله فرانسه روبرو شده است.

اتحادیه اروپا برای قبول عضویت ترکیه 35 فصل را برای آنکارا تعیین کرده ( اصلاحات مد نظر اتحادیه اروپا برای پیوستن یک کشور به این اتحادیه ) که ترکیه باید مذاکراتی را درباره این 35 فصل با اتحادیه انجام دهد و اتحادیه اروپا درمذاکرات خود 8 فصل را به علت به رسمیت نشناختن قبرس از سوی آنکارا بلوکه کرده است.

کمیسیون اروپا نیز از سال 2005 میلادی رایزنی خود را با ترکیه برای پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا آغاز کرده است.

ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا ملزم به ادامه روند اصلاحات مورد نظر اروپا در کشور خود بوده و پیش بینی می شود که این روند حداقل تا سال 2014 میلادی به طول بینجامد.

کد خبر 943166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha