پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۳۵

مخترعان آملی سیستم رفع خطرآتش سوزی در خودروهای گازسوز ابداع کردند

مخترعان آملی سیستم رفع خطرآتش سوزی در خودروهای گازسوز ابداع کردند

ساری - خبرگزاری مهر: دو مخترع آملی با ابداع و نصب دوسیستم متصل کننده برقی و فشاری در خودروهای گازسوز خطر آتش سوزی در خودروهای گاز سوز را به طور قابل توجهی کاهش دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، این اختراع کم نظیر محمد رضا باقری و منوچهر ابراهیمی که به شماره " 59 461 " در ادره کل ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی کشور هم ثبت شده است از پنج قسمت درب باک تا مخزن، مخزن، ریگلاتور، تنظیم دستی میزان گاز و میکسر (مخلوط کننده گاز وهوا به کارابراتور) تشکیل شده و در قسمت عقب خودروهای دوگانه سوز کنار پمپ گاز و در قسمت جلوی خودرو نصب شده است.

محمدرضا باقری در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: در سیستمهای قبلی سوختگیری گاز در خودروها به علت عدم وجود سیستمهای قطع کننده خودکار گاز و در پی جریان بودن دائمی فشار گاز در لوله ها و اتصالات خودروها همواره با خطراتی از قیبل نشت گاز و آتش سوزی ناگهانی و هنگام تصادفات با آتش سوزی همراه بود.

با نصب این سامانه خود کار در خودروهای گاز سوز از آتش سوزی در خودروها در هنگام تصادفات و حتی خاموش بودن خودرو در مدت زمان طولانی، پیشگیری از نشت گاز در زمان روشن و حتی خاموش بودن خودرو، صرفه جویی در مصرف گاز و افزایش عمر قطعات مربوط به سیستمهای گاز خودرو می شود.

وی هزینه تمام شده طراحی و نصب این سیستم را فقط 60 هزار تومان اعلام و تصریح کرد: این سامانه بر روی تمامی خودروهای گاز سوز قابل نصب است.

این مخترع آملی ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولان از این سیستم و تولید انبوه آن از آتش سوزیهای زیادی که از خودروهای گازسوز روزانه در کشور گزارش می شود پیشگیری شود.

کد خبر 945249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha