به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدجواد جعفری ظهر یکشنبه در نشست خبری افزود: تشکیل 10 کارگروه ویژه جشنهای دهه کرامت در مشهد به رونق هرچه بیشتر این برنامه ها کمک می کند.
مدیرکل اداره ارشاد خراسان رضوی اظهار داشت: از آنجا که خراسان رضوی برگزار کننده جشنهای دهه کرامت است تشکلهای مردمی با حضور پررنگ و قوی خود در این جشنها سبب رونق بیشتر این مراسمات می شوند.
جعفری با اشاره به وظیفه همه افراد در نشر و اشاعه معارف رضوی بیان کرد: شناخت و معرفت سیره رضوی باید در کانونهای مساجد صورت گیرد زیرا کسانی می توانند در این راه قدمهای موثر بردارند که خودشان فرهنگ رضوی را بشناسند و در جهت معرفی این فرهنگ نیز صاحب ایده و برنامه باشند.
وی تشکلهای مردمی را متولی اصلی شناساندن معارف رضوی در جامعه دانست و گفت: جشنهای دهه کرامت که به صورت مردمی برگزار می شود برای متوجه ساختن عموم مردم به سرچشمه زلال حقایق و شناخت دینی برگرفته از سیره ائمه است.
مدیرکل اداره ارشاد خراسان رضوی گفت: یکی از دلایل افزایش آسیبهای اجتماعی که منجر به جرم، خطا و اشتباه در جامعه شده است ناشی از همین عدم شناخت معارف اسلامی در سیره ائمه اطهار (ع) است.
جعفری با اشاره به اینکه ستاد عالی کانونهای مساجد عهده دار جشنهای دهه کرامت در سراسر کشور است، عنوان کرد: چه بسا بهره گیری از معارف رضوی و شناخت امام رضا (ع) در زندگی همه افراد جامعه آن چنان موثر باشد که منجر به کاهش آسیب های اجتماعی شود.


نظر شما