به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، ابوطالب شفقت پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فعالان بخش خصوص و مدیران دستگاه های اجرایی استان افزود: استان بوشهر در حال حاضر به عنوان قلب تپنده اقتصادی کشور محسوب شده که امید است مردم این استان نیز از پتانسیلها و نعمات خدادی که در آن وجود دارد، بهره ببرد.
وی هدف از سند چشم انداز توسعه استان، هم طراز شدن با کشورهای منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: توسعه تجارت خارجی نیازمند حضور پایدار در صحنه های بین المللی است و پایه گذاری این امر نیازمند استفاده از بنیه علمی دانش پژوهان، تحقیقات و پژوهشهای علمی بازارهای مصرف در کشورهای هدف صادراتی است.
استاندار بوشهر درک استفاده از فرصتهای طلایی بازارهای کشورهای همسایه استان بوشهر که دارای اشتراکهای قومی با مردم این استان نیز هستند را سبب احیای تجارت و نام پرآوازه بوشهر طلایی قرون گذشته عنوان کرد و گفت: باید جامعه تجاری این استان برای در دست گرفتن بازارهای منطقه اقدام جدی به عمل آورند.
شفقت، توجه به تجارب داخلی استان را نیز مهم ارزیابی کرد و گفت: رفاه مردم و کسب و کار بازاریان باید به صورت متعادل و در کنار همدیگر قرار گیرد تا ضمن جلوگیری از اجحاف به مردم جریان اقتصادی بازار نیز دارای گردش مالی خوبی باشد.
وی از مسئولان اتاق بازرگانی، مجمع امور صنفی و سازمان بازرگانی استان بوشهر درخواست کرد تا با برنامه ریزی منجسم و با استفاده از نظرات کارشناسی دانشگاهیان زمینه حضور بیشتر این استان در بخش صادرات و تجارت خارجی و متعادل کردن قیمت ها را در بازار فراهم سازند.
معاون برنامه ریزی استانداری بوشهر نیز گفت: یکی از دغدغه های همیشگی متولیان اقتصادی استان در زمینه فعالیتهای اقتصادی و استفاده از ظرفیتهای صادراتی در جهت نیل به اهداف توسعه ای است که این امر بیانگر لزوم تداوم نشستهای اقتصادی در محدوده تیمهای کوچک اقتصادی است.
رسول زارعی افزود: به واسطه ابلاغ مصوبه 20 درصد تخفیف سود بازرگانی بر کالاهای وارداتی در استان بوشهر شاهد تحولات چشمگیر و رونق بنادر تجاری استان هستیم.


نظر شما