اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه این پروژه به دلیل عدم پرداخت مطالبات پیمانکارحدود پنج ماه متوقف شده است، افزود: وقفه در اجرای پروژهها به خاطر عدم تخصیص اعتباربه پیمانکاران یک ضعف بزرگی است که باید ظرفیت پیمانکاران افزایش یابد.
وی همچنین با بیان اینکه بزرگراه املش - شلمان از مصوبات سفراست و مسئولان استانی قدم موثری در جهت ساخت این پروژه برنداشته اند، اظهارداشت: آنان فقط درصدد تخصیص اعتبارات شهرستانی به این پروژه بودند که مانع این امرشدیم.
نماینده مردم رودسر و املش با بیان اینکه اعتبارات شهرستانی به محور ملکوت و راه دسترسی املش خسیب دشت اختصاص یافته است، افزود: برای مطالعات این محور 10 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژه بزرگراه شلمان - املش 11کیلومتر بوده و هم اکنون فازاول آن عملیاتی شده است.
عباسی همچنین به پروژه بیمارستان در حال ساخت املش اشاره کرد و اظهارداشت: برای ساخت این بیمارستان تاکنون 9 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و امسال نیز 10 میلیارد ریال اعتبار دارد و در بهار سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی یاد آورشد: بیمارستان املش از مطالبات گذشته مردم این منطقه است که در دولت نهم سرعت گرفته و پیشرفت فیزیکی خوبی دارد.
نماینده رودسر واملش ادامه داد: این بیمارستان در سه طبقه و با سه هزار و ۳۰۰مترمربع زیر بنا در زمینی به مساحت ۱۱هزار متر مربع از سال ۸۴ در حال ساخت است.
نظر شما