پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۹:۵۹

تورنمنت فوتسال ازبکستان/

امیدهای ایران قهرمان شدند / دو ملی پوش ایران در جمع بهترین‌ها

امیدهای ایران قهرمان شدند / دو ملی پوش ایران در جمع بهترین‌ها

تیم فوتسال امید ایران با برتری مقابل تیم ملی ازبکستان به عنوان قهرمانی تورنمنت چهارجانبه تاشکند دست یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتسال امید ایران عصر امروز (سه‌شنبه) آخرین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه تاشکند ازبکستان را مقابل تیم ملی کشور میزبان برگزار کرد. امیدهای فوتسال ایران که دو دیدار گذشته خود در تورنمنت چهارجانبه ازبکستان را به ترتیب با پیروزی مقابل تیم‌های غیرت قزاقستان و تیم ملی قرقیزستان پشت سرگذاشته بودند، در این بازی نیز با نتیجه 3 بریک به پیروزی رسیدند و جام قهرمانی مسابقات را بالای سر بردند.

برای تیم فوتسال امید کشورمان در این بازی مسعود دانشور (2 گل) و احمد اسماعیل‌پور گلزنی کردند تا این تیم با 9 امتیاز بالاتر از دیگر رقبا بر جام قهرمانی تورنمنت تاشکند بوسه زند.

پیش از برگزاری دیدار تیم فوتسال امید ایران مقابل ازبکستان، تیم‌های غیرت قزاقستان و تیم ملی قرقیزستان مقابل هم صف آرایی کردند که دیدار این دو تیم نیز با برتری 7 بر 3 تیم قزاقستانی همراه بود. غیرت با این پیروزی 6 امتیازی شد و به نایب قهرمانی تورنمنت چهارجانبه تاشکند ازبکستان دست یافت.

- رده بندی نهایی تورنمنت چهارجانبه فوتسال تاشکند به شرح زیر است:
1- تیم فوتسال امید ایران 9 امتیاز - تفاضل گل 10+، 2- غیرت قزاقستان 6 امتیاز - تفاضل گل 8+، 3- تیم ملی ازبکستان یک امتیاز - تفاضل گل 7-، 4- تیم ملی قرقیزستان یک امتیاز - تفاضل گل 11- 

مسعود دانشور با 2 گلی که در دیدار امروز مقابل ازبکستان به ثمر رساند، جمع گلهای زده خود در تورنمنت چهارجانبه تاشکند را به 5 گل رساند و به عنوان آقای گلی این رقابتها رسید. علیرضا صمیمی، دروازه بان تیم امید کشورمان نیز به عنوان بهترین دروازه بان تورنمنت انتخاب شد.

کد خبر 960000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha