پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۸۸، ۱۸:۲۳

آیت‌الله مکارم ‌شیرازی:

حکومت و نظام اسلامی زمینه مناسبی برای استفاده از فرصتهاست

حکومت و نظام اسلامی زمینه مناسبی برای استفاده از فرصتهاست

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله مکارم شیرازی با تأکید بر بهره‌مندی از شرایط مناسب جامعه توسط جوانان گفت: امروز زمینه استفاده از فرصتها فراهم است که از جمله آن می‌توان به حکومت و نظام اسلامی اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت‌الله ناصر مکارم ‌شیرازی بعد از ظهر پنج‌شنبه در جمع اقشار مختلف مردم در مدرسه علمیه امیرالمؤمنین‌(ع) قم با تبریک حلول ماه ذی‌الحجه و سالروز ازدواج امیرالمومنین‌(ع) و بزرگ بانوی اسلام حضرت زهرا‌(س) به منابع عظیم علمی و معرفتی نهج‌البلاغه اشاره کرد و گفت: در  برخورد با کلمات این کتاب گهربار با دریایی از علوم و معارف روبه‌رو می‌‌شویم.

وی افزود: همه سخنان حضرت علی (ع) نور است و هر کدام از کلمات قصار ایشان برای همه به خصوص جوانان درس است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی تصریح کرد: جوان قلبش پاک است و آمادگی برای پذیرش دارد و می‌تواند از عمرش به خوبی استفاده کند چون ریشه خوب و بد، عالم و یا جاهل بودن در جوانی نهادینه می‌‌شود و باید مواظب بود این فرصت به غفلت نگذرد.

استاد برجسته حوزه با بیان اینکه مجالس آلوده زیاد است، خاطرنشان کرد: جوانان باید مواظب باشند به این مجالس آلوده نشوند و سرنوشت خود را با حضور در محافل گناه عوض نکنند.

وی در توصیه به جوانان عوامل موفقیت را خاطرنشان کرده و گفت: نماز اول وقت، به یاد خدا بودن، کمک کردن به بندگان خدا به زندگی انسان برکت می‌دهد و جوان باید از دوستان ناباب پرهیز نمایند، زیرا این گونه افراد سرنوشت او را عوض می‌‌کنند.

آیت الله مکارم همچنین با اشاره به کلمات قصار 118 نهج‌البلاغه بیان داشت: از بین بردن فرصت مایه غم، اندوه و ناراحتی است و نباید فرصت‌سوزی کرد که بعضی از اسباب و وسایل فرصت‌ها در اختیار ما است، اما بعضی‌ها از اختیار ما خارج است.

مرجع تقلید شیعیان در ادامه افزود: این اسباب همیشه برای انسان فراهم نمی‌شود و نباید آن را به راحتی از دست داد.

وی فرصت جوانی را بسیار گرانقدر برشمرد و افزود: اگر فرصت جوانی از دست برود برگشت ندارد و دوران جوانی، زمان فراهم بودن فرصت‌ها است که باید مغتنم شمرد.

این مرجع تقلید با تأکید بر بهره‌مندی از شرایط مناسب جامعه خاطرنشان کرد: امروز زمینه استفاده از فرصت‌ها فراهم است که از جمله آن می‌توان به حکومت و نظام اسلامی اشاره کرد که می‌توان به خوبی درس خواند، مهذب شد و به مردم خدمت کرد.

کد خبر 986649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha