۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۷:۵۵

ندامتگاه کرج رتبه اول ترک اعتیاد در بین زندانهای کشور را کسب کرد

ندامتگاه کرج رتبه اول ترک اعتیاد در بین زندانهای کشور را کسب کرد

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیر ندامتگاه کرج با تشریح فعالیتهای انجمن NA این زندان از کسب رتبه اول ترک اعتیاد توسط این انجمن در بین انجمن زندانهای کشور خبر داد.

محمد مردانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به منظور اجرای برنامه های کاهش آسیب رفتارهای پرخطر و نیل به اهداف سازمانی در جهت سالم سازی محیط و سلامت مددجویان با همکاری انجمن معتادان گمنام NA، جلسات این انجمن با شرکت بیش از 300 نفر از مددجویان به طور منظم در ندامتگاه کرج برگزار می شود.

وی افزود: با همکاری انجمن معتادان گمنام NA و مسئولان این مرکز تعداد افراد تحت پوشش این انجمن از ابتدای فعالیت خود از سه سال گذشته در این مرکز به بالغ بر 300 نفر در هر جلسه رسیده است که نشان از عزم جدی مسئولان و اراده مددجویان در بازتوانی و به دست آودن سلامت دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در همین راستا ندامتگاه کرج موفق به کسب رتبه نخست در بین زندانهای کشور شده است.

مردانی همچنین این شیوه ترک اعتیاد را یکی روشهای موثر دانست و بر گسترش و تعمیق آن با فرهنگسازی، اطلاع رسانی و آماده سازی زمینه و امکانات لازم به منظور ترغیب معتادان جهت شرکت در این جلسات تاکید کرد.

کد خبر 992709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha