۱۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۴۶

در سیستان و بلوچستان؛

نخستین همایش ملی مدیریت کارآفرینی و توسعه منطقه ای آغاز بکار کرد

زاهدان - خبرگزاری مهر: نخستین همایش ملی مدیریت کارآفرینی و توسعه منطقه ای با حضور معاون وزیر کار و امور اجتماعی و استاندار سیستان و بلوچستان در زاهدان آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، این همایش که شامگاه چهارشنبه با حضور محققان و پژوهشگران و مسئولان کشوری و استانی با برگزاری مراسم افتتاحیه در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز بکار کرد، احمد اکبری رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان نخستین سخنران این مراسم علاوه بر معرفی دانشگاه پوشه ای از عملکرد و موفقیتهای چندساله دانشگاه را نیز بیان کرد.

علی محمد آزاد استاندار سیستان و بلوچستان نیز سخنران دوم این همایش بود که مطالبی را درباره وضعیت اشتغال در استان و کارآفرینی مطرح و بر بالابردن ریسک پذیری جوانان در جامعه تأکید کرد.

دبیر اجرایی نخستین همایش مدیریت کارآفرینی و توسعه منطقه ای در حاشیه این همایش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:‌ آموزش کارآفرینی، مطالعات رفتاری کارآفرینان، کسب و کارهای کوچک و بزرگ، کارآفرینی و گردشگری، توسعه کارآفرینی و سازمان کارآفرین از محورهای این همایش است.

غلامرضا کمالیان افزود: حمایت فکری از کارآفرینان موفق با رویکرد توسعه منطقه ای، شناسایی نیازها و الزام‌های توسعه کارآفرینی در منطقه و بررسی موانع و محدودیت های توسعه کارآفرینی در کشور از اهداف برگزاری این همایش است.

وی اضافه کرد: امیدوراریم مباحثی که در این همایش مطرح می شود بتواند ضمن تقویت ارتباط مستمر بین دانشگاه ها، سازمانها و نهادها در حوزه های کارآفرین، نگرش نسل جوان را به سوی تفکر خلاق و نوآور شوق بدهد.

کمالیان خاطرنشان کرد: سعی کرده ایم برنامه های علمی همایش به گونه ای باشد که نتایج آن جوانان را به انجام فعالیتهای کارآفرینی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی سوق دهد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه این همایش از بهمن ماه ‎1387 به جذب و جمع آوری مقاله‌های ارسالی علاقمندان اقدام کرده است، گفت: در این مدت ‎ 260 مقاله و پوستر به دبیرخانه ارسال شده که پس از نظر کارشناسان تنها ‎ 70 مقاله برای ارائه در همایش مورد پذیرش قرار گرفت و از این تعداد ‎ 22 مقاله در قالب پوستر ارائه می‌شود.

این همایش امروز نیز ادامه دارد و در حاشیه آن نمایشگاهی از فعالیتهای کارآفرینان استان برپا شده است.

کد خبر 994272

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha