پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۳۲

صولت مرتضوی در گفتگو با مهر:

دانشجویان براساس وصایای امام و رهنمودهای رهبر انقلاب گام بردارند

دانشجویان براساس وصایای امام و رهنمودهای رهبر انقلاب گام بردارند

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به روز دانشجو و با بیان اینکه دانشجویان ما رسالت خطیری بر عهده دارند، گفت: دانشجویان باید بر اساس وصایای امام راحل و رهمنودهای رهبر معظم انقلاب این رسالت خطیر را عملیاتی کنند.

سید صولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، در آستانه روز دانشجو در خصوص نقش دانشجویان در عرصه های مختلف کشور، اظهار داشت: یکی از عناصر مهمی که تا کنون در ایجاد انقلاب، اداره جنگ و مدیریت کشور موثر بوده تشکل ها و جامعه دانشجویی کشور است.

وی با بیان اینکه جامعه دانشجویی ما گوی سبقت را در ابعاد مختلف فرهنگی ، اجتماعی و علمی از سایر دانشجویان در دنیا ربوده است، افزود: دانشجویان ایرانی همواره بیدار و هوشیار هستند.

مرتضوی همچنین گفت: نگاه دانشجویان ایرانی نگاهی آرمانی است و دانشجویان ما آرمان گرا، عدالت خواه و عدالت محور هستند و همواره جزو سرمایه ها و افسران جامعه پویای ایران بوده ، هستند و خواهند بود.

معاون سیاسی وزیر کشور ابراز امیدواری کرد که جامعه دانشجویی ایران بتواند رسالت خطیری را که بر اساس وصایای امام راحل و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر عهده دارد، به شکل مطلوب عملیاتی کند.

کد خبر 995155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha