۱۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۴۸

اسکندری:

قم باید تأمین‌کننده نیازهای قرآنی جهان اسلام باشد

قم باید تأمین‌کننده نیازهای قرآنی جهان اسلام باشد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: قم باید نه تنها تمام کشور بلکه نیازهای قرآنی جهان اسلام را تأمین کند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام عباس اسکندری دوشنبه شب در گردهمایی بزرگ اساتید، قاریان، حافظان و پیشکسوتان قرآن کریم که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با اشاره به جایگاه قم در سطح بینالمللی خاطرنشان کرد: قم باید نه تنها تمام کشور بلکه نیازهای قرآنی جهان اسلام را تأمین کند و این مهم به جز همکاری همه نهادهای حوزه فرهنگ دینی محقق نمیشود.

وی اضافه کرد: قم باید الگوی جهان اسلام باشد و همه فضائل و ارزشها از این استان به جهانیان عرضه شود.

مشاور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه با اشاره به ضرورت پیوستگی قرآن و عترت اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی استعمارگران برای ایجاد تفرقه بین شیعیان و اهل سنت، قرآن را منتسب به اهل سنت و عترت را به شیعیان منتسب میکردند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با رونقبخشیدن به حرکتهای قرآنی در کشور، در حقیقت این خلاء را پر کرد و حقیقتا به برکت انقلاب اسلامی، امام راحل و به ویژه مقام معظم رهبری خیز بلندی در عرصه قرآن در کشور برداشته شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه ایجاد جدایی بین قرآن و عترت امکانپذیر نیست، تصریح کرد: قرآن دو حقیقت ظاهری و باطنی دارد که حقیقت ظاهری آن نزد ما و حقیقت باطنی این کلام الهی نزد خداوند است.

حجتالاسلام اسکندری یادآور شد: راه ورود به حریم باطنی قرآن از طریق تمسک به اهل بیت و ائمه اطهار(ع) امکانپذیر است.
وی ادامه داد: اسلام ناب فقط با حرکت شیعی تحقق مییابد و تنها شیعه ناب میتواند با تمسک به اهل بیت(ع) باطن حقیقی قرآن را درک کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بر لزوم اتحاد بین شیعیان و اهل تسنن برای از بین بردن توطئههای دشمنان نسبت به ظاهر و باطن قرآن کریم تأکید کرد و گفت: اردوگاه کفر و شرک، باطن قرآن کریم را مورد هدف قرار داده است و حتی ظاهر این کلام الهی برایشان قابل تحمل نیست، از این رو در عرصه جهانی باید با برادران اهل سنت دست به دست هم دهیم تا توطئههای دشمنان را خنثی کنیم.

وی فعالیتهای انجام شده در راستای ترویج آموزههای قرآنی در کشور را کافی ندانست و اظهار داشت: قرار نبود بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با در اختیارداشتن تمامی امکانات کشور، در زمینه قرآن و عترت به اندازه ناچیزی فعالیت شود.

حجتالاسلام اسکندری خاطرنشان کرد: امام راحل و مقام معظم رهبری، این دو گوهر کمیاب در مورد ضرورت پرداختن به مسائل قرآنی فرمایشات و تذکرات لازم را بیان فرمودند اما متاسفانه مسائل حاشیهای بر متن این فعالیت پیشی گرفته است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بودجه زیادی به فرهنگ حوزه دین اختصاص مییابد اما این اعتبارات به صورت عادلانه توزیع نمیشود.

اسکندری همچنین از ایجاد کارگروه مشترک بین ادارات کل تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه استان قم خبر داد و اظهار داشت: این کارگروه برای انجام فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی به صورت مشترک تشکیل شده و برگزاری گردهمایی بزرگ اساتید، حافظان، قاریان و پیشکسوتان قرآنی اولین ثمره آن است.

وی ابراز امیدواری کرد که سایر نهادهای فرهنگی و دینی در کنار این دو نهاد تاثیرگذار بتوانند جبهه واحدی برای انجام فعالیتهای فرهنگی و قرآنی ایجاد کنند.

کد خبر 996200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha