به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب که پیش از این در اولین دوره جشن داستان انقلاب مورد تقدیر قرار گرفته بود چندی پیش توسط سوره مهر منتشر شده است.
محمد علی گودینی با بیان اینکه داستان این کتاب از 6 بهمن سال 41 همزمان با طرح انقلاب سفید شروع می شود گفت: در این رمان به جریانهای روابط ارباب و رعیتی و انقلاب رعیت علیه ارباب اشاره می شود.
وی ادامه داد: مهاجرت روستاییها به شهر و مشکلاتی که از این مهاجرت دامنگیر آنها می شود و مسایلی همچون اعتیاد و خواریپذیری در شهرها از جمله این مشکلات است.
گودینی با بیان اینکه تا کنون در ادبیات انقلاب به زمینه ها و ریشه های اجتماعی انقلاب اسلامی توجه نشده است گفت: در رمان "تالار پذیرایی" سعی کردم تا به طور غیرمستقیم موضوع انقلاب را مورد توجه قرار داده و به زمینههای اجتماعی آن توجه کنم.
رمان "تالار پذیرایی" که قبل از 15 خرداد سال 42 شروع شده و وقایع انقلاب را به طور غیرمستقیم مورد توجه قرار داده پیش از انقلاب و در سال 53 تمام می شود.
گودینی همچنین ادامه رمان "تالار پذیرایی پایتخت" را هم نوشته و در حال حاضر کار مشغول بازنویسی آن است.
ادامه رمان "تالار پذیرایی پایتخت" وقایعی از سال 1357تا پس از جنگ تحمیلی را در بر میگیرد. گودینی برای این کتاب خود که وقایع سال 1357 و ماجرای شرکتهای چند ملیتی و داستان فعالیت گروهکها برای تحریک کارگران علیه انقلاب تا سالهای پس از جنگ تحمیلی را دربرمیگیرد عنوان "زنی با کفشهای مردانه" را انتخاب کرده است.
نظر شما