پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۲۳

حاجی بابایی خبر داد:

300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان

300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش از اعلام نیاز 300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان این وزارتخانه به خزانه کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی‌‌بابایی در حاشیه همایش روز خانواده که یکشنبه شب در تالار وزارت کشور برگزار شد در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر علت عدم صدور حکم بازنشستگی پیش از موعد برای فرهنگیانی که با درخواست آنها موافقت می شود گفت: در این زمینه باید مابه‌التفاوتی به سازمان بازنشستگی پرداخت می‌شد که چک این مبلغ به خزانه داده شده است و به زودی احکام صادر می شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه  70 هزار متقاضی فرهنگی در سال جاری تقاضای بازنشستگی کرده بودند افزود:  سازمان معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری به دلیل عدم توان پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان با بازنشستگی 18 هزار نفر از آنها موافقت نکرد و تنها برای 52 هزار فرهنگی حکم بازنشستگی صادر می شود.

لغو امتحانات در دهه اول محرم هنوز مشخص نشده است

وی در پاسخ به این سئوال که آیا وزارت آموز ش و پرورش قصد ندارد امتحانات دانش آموزان را در دهه اول محرم لغو کند تا آنها راحت تر بتوانند در عزداریها شرکت کنند گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم و نتیجه آن را طی 2 تا 3 روز آینده اعلام خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه پس چگونه سازمان آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرده است که امتحانات پس از دهه اول محرم برگزار می شود تاکید کرد:  سیاستهای وزارت آموزش و پرورش از جانب بنده اعلام می‌شود و هیچ استانی نمی‌تواند سیاستی را که مربوط به آنها نیست را اعلام کند.

کد خبر 999973

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha