۹ دی ۱۳۸۸، ۹:۴۳

اخبار سرخپوشان در امارات/

مربی جدید دروازه‌بانان پرسپولیس به دبی رسید / تغییر محل دیدار با حتا

مربی جدید دروازه‌بانان پرسپولیس به دبی رسید / تغییر محل دیدار با حتا

محمد علی یحیوی که به عنوان جانشین احمدرضا عابدزاده انتخاب شده است، صبح چهارشنبه به اردوی پرسپولیس در دبی ملحق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از حضور علی دایی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس، احمدرضا عابدزاده از کادر فنی سرخپوشان کنار گذاشته شد تا مذاکرات برای جذب یک مربی دروازه بانان جدید آغاز شود.

در بین گزینه های مطرح شده در نهایت محمد علی یحیوی دروازه پیشین تیم های بانک تجارت، صباباتری و استقلال به عنوان مربی دروازه بانان پرسپولیس انتخاب شد.

یحیوی صبح چهارشنبه خود را به اردوی پرسپولیس در باشگاه ایرانیان دبی رساند و قرار است از عصر امروز تمرینات دروازه بانان این تیم را زیر نظر بگیرد.

خبر دیگر از اردوی پرسپولیس اینکه نخستین دیداراین تیم که قرار بود عصر پنجشنبه در محل باشگاه ایرانیان برگزار شود، به زمین شماره دو باشگاه النصر تغییر مکان داد. دیدار پرسپولیس برابر حتا - از تیم های لیگ دسته اول امارات - ساعت 16:30 دقیقه روز پنجشنبه -10 دیماه - برگزار خواهد شد.

تیم فوتبال پرسپولیس با استفاده از تعطیلات لیگ برتر برای برپایی اردویی تدارکاتی و برگزاری چند دیدار دوستانه راهی امارات شده است.

کد خبر 1007701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha