پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۰۹

بیانیه شوراهای اسلامی شهر/

کشور نیازمند وحدت ، عقلانیت و آرامش است / محکومیت حرمت شکنی

کشور نیازمند وحدت ، عقلانیت و آرامش است / محکومیت حرمت شکنی

روسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی شهرهای مختلف کشور در دوازدهمین اجلاس مجمع مشورتی خود شرایط کشور را نیازمند وفاق و همدلی دانسته و خواستار وحدت، تعامل، اعتدال، عقلانیت و آرامش و کنار گذاشتن برخی اختلافات و مشکلات شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانها در پایان دوازدهمین اجلاس خود که در شهر ساری برگزار شد ضمن تشکر و قدردانی از میزبان اجلاس و شرکت کنندگان با صدور بیانه ای بر اقداماتی که باید در این حوزه در شهرهای مختلف کشور صورت گرفته و مورد توجه قرار گیرد، تاکید کردند.

براساس این گزارش در بیانیه پایانی دوازدهمین اجلاس روسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها جمع بندی های صورت گرفته به شرح ذیل است:

1. فرارسیدن ماه محرم ماه خون و قیام، ماه غلبه عزت بر ذلت و ایام سوگواری سید سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران وفادارش را به تمامی شیعیان جهان، ملت ولایتمدار ایران و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا تسلیت و تعزیت عرض می نمائیم و از همه می خواهیم با شکوه تر از گذشته مناسبتها و شعائر این ماه عظیم را برپا دارند.

2. بدون تردید رمز پیروزی و تداوم شکوهمندی انقلاب اسلامی وجود مرجعی عالیقدر و ارزشمند در راس آن و رهبری داهیانه معمار کبیر انقلاب، امام خمینی(ره) می باشد و مرجعیت، روحانیت و ولایت فقیه ستون اصلی خیمه انقلاب اسلامی ما است ضمن محکوم کردن اسائه ادب به آن امام عزیز برخود فرض می دانیم تا در تمامی رفتار و گفتارمان مراقب باشیم حتی ذره ای هرچند ناچیز به ساحت مقدس ایشان خدشه وارد نشود.

3. به عنوان نماینده بخشی از شوراهای اسلامی کشور همچنان آمادگی خود را برای تحقق توسعه و تعالی کشور سرافرازی و سربلندی میهن عزیزمان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری و در تعامل منطقی و اثربخش با تمامی قوای کشور اعلام می داریم.

4. شرایط کشور را بیش از گذشته نیازمند وفاق و همدلی، وحدت، تعامل، اعتدال، عقلانیت و آرامش و کنارگذاشتن برخی اختلافات و مشکلات می دانیم.

5. بار دیگر درخواست و اراده خود را برای رفع یکی از دغدغه های مهم شوراها یعنی کاهش دوره فعالیت شوراهای اسلامی کشور در دوره چهارم اعلام و از همه قوا و دست اندرکاران کشور به ویژه مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام تقاضای تجدید نظر را در مصوبه مربوطه به این موضوع مطرح می نماییم. این اجلاس آمادگی دارد که همکاری و مساعدت خود را برای رفع این دغدغه به طرق قانونی و مقتضی انجام دهد.

6. با توجه به اینکه در شریط کنونی چالش اصلی شهرها، پیشی گرفتن شهر نشینی کالبدی و فیزیکی بر شهرگرایی و شهر فرهنگی است لذا پیشنهاد می گردد مسئولین امر در تمام شهرها برای هویت بخشی به حیات مدنی-اجتماعی و کاهش آسیبهای فرهنگی و اجتماعی، توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی و متعلقات آن را با رویکرد برنامه محور و هدفمند در صدر دستور کار خود قرار دهند.

7. در شرایط کنونی که حدود 70 درصد از جمعیت کشور در شهرها زندگی می کنند و چند پارچگی و عدم هماهنگی مدیریت شهری باعث نارسایی های عمده ای در خدمات رسانی به شهروندان شده است لذا پیشنهاد می گردد مدیریت واحد شهری به عنوان یک ضرورت در دولت و مجلس شورای اشلامی با توجه به بند ب ماده 137 قانون برنامه چهارم اجرایی شود.

8. با توجه به اینکه شورای عالی استانها بازنگری قانون شوراها را مدنظر دارد تقاضا داریم با رویکرد توسعه ای و با درک متقاضیات و شرایط امروز و بهره گیری از تجربیات موجود، قانون شوراها به صورت جامع و واقع بینانه اصلاح و بازنگری شود.

کد خبر 1007991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha