به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، مقامهای لبنانی از آتش گشودن نیروی هوایی ارتش این کشور به روی چهار فروند فانتوم متعلق به رژیم صهیونیستی در صبح امروز (سه شنبه) خبر دادند.
بر اساس این گزارش پس از آنکه جنگنده های اسرائیلی اقدام به عبور از مرز پرواز در ارتفاع پایین آسمان لبنان کردند، ارتش این کشور به روی این مهاجمین آتش گشوده است. این جنگنده ها با عبور از مرز لبنان بر فراز منطقه حاصبیه واقع در جنوب این کشور به پرواز درآمده اند.
این در حالی است که گزارشها از تحرکات نظامی و انجام پروازهای شناسایی توسط جنگنده های اسرائیلی در مناطق جنوبی بقاع، حاصبیه و مزارع اشغالی شبعا حکایت دارد.
دولت لبنان پیش از این بارها درباره نقض قطعنامه 1701 توسط رژیم صهیونیستی و تجاوز به حریم هوایی خود هشدار داده و از سازمان ملل متحد خواسته است از تکرار این موارد جلوگیری کند.
پرواز جنگنده های رژیم صهیونیستی بر فراز شهرها و روستاهای لبنان قطعنامه 1701 شورای امنیت را آشکارا نقض می کند. این قطعنامه در آگوست 2006 به جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان که به پیروزی مقاومت منجر شد پایان داد.
سازمان ملل متحد بارها از رژیم صهیونیستی خواسته است به تجاوزات خود به حاکمیت لبنان پایان دهد، اما این رژیم با بی اعتنایی به این درخواستها همچنان به اقدامات غیرقانونی خود ادامه می دهد.
میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان، صلح مطلوب را مستلزم پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمینهای عربی و بازگشت آوارگان فلسطینی دانسته و بر ضرورت فشار بر این رژیم برای اجرای قطعنامه ها از جمله 1701 و پایان دادن به تجاوزات مستمر به حریم هوایی لبنان و جاسوسی در این کشور تاکید کرده است.


نظر شما