پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۵۹

ممبینی خبر داد:

جزئیاتی از بودجه 88 آموزش عالی/ رشد 24 درصدی بودجه آموزش عالی

جزئیاتی از بودجه 88 آموزش عالی/ رشد 24 درصدی بودجه آموزش عالی

معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری از رشد 24 درصدی بودجه آموزش عالی در لایحه بودجه سال 1389 خبر داد و گفت: اعتبار ویژه ای نیز برای مخترعان و نوآوران در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران از رشد 24 درصدی بودجه آموزش عالی در لایحه بودجه 89 خبر داد و گفت: بودجه پژوهش و تحقیقات نیز در لایحه 25 درصد رشد داشته است.

وی همچنین افزود: اعتبار ویژه ای نیز در لایحه برای مخترعان و نوآوران در نظر گرفته شده است.

محمد مهدی نژاد نوری - معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز چندی پیش درباره بودجه های پژوهشی سال آینده به مهر گفت: بودجه های پژوهشی برای سال آینده 25 درصد رشد دارد و پیش بینی شده بدون احتساب یک درصد (اختصاص یک درصد درآمد عملیاتی شرکتها و بانک دولتی به پژوهش) بودجه های این بخش به دو هزار و 100 میلیارد تومان برسد.

وی همچنین پیش بینی کرد: سال آینده سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی به 2/1 درصد برسد.

علی اکبر متکان معاون اداری و مالی وزارت علوم نیز پیش از این در خصوص میزان بودجه های فرهنگی و صنفی دانشگاهها در سال آینده به مهر گفت: بودجه های فرهنگی و صنفی در بودجه های سال 89 از رشد قابل توجهی برخوردار شده اند.

وی اظهار داشت: بودجه های عمرانی نمی توان گفت رشد داشتیم یا خیر چرا که میزان بودجه های عمرانی بسته به تعداد پروژه های عمرانی است که در دانشگاهها تعریف و اجرایی می شود ولی به طور کلی با بهبود وضعیتی که معاونت برنامه ریزی وزارت علوم در اجرای این پروژه ها صورت داده است بودجه عمرانی بین 20 تا 50 درصد رشد داشته است.

متکان با اشاره به رشد 20 تا 25 درصدی بودجه های عمرانی دانشگاههای بزرگ نیز افزود: در لایحه بودجه سال 89 بودجه های عمرانی دانشگاههای در حال تاسیس تا بیش از 34 درصد رشد داشته است.

کد خبر 1024326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha