به گزارش خبرنگار پارلماني " مهر" گواهي مقدم در نطق پيش از دستور امروز خود در صحن علني مجلس نظام هاي حكومتي را به مثابه يك سيستم دانست كه عوامل بيروني و داخلي در آن تاثير گذارند.
وي نظام جمهوري اسلامي ايران را نيز از اين قاعده مستثني ندانست و گفت: همانگونه كه مقام معظم رهبري پاسخگويي اركان نظام را به عنوان استراتژي سال مطرح كردند لذا نظام مي تواند درتقويت نقاط قوت خود اقداماتي را براي پاسخگويي داشته باشد و مسلما اين پاسخگويي اميدهايي را در مردم زنده خواهد كرد.
نماينده بجنورد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جوسازي ها و تهديدات دشمنان ايران درخصوص مسائل هسته اي گفت: نظام جمهوري اسلامي مي تواند طبق ايدئولوژي ديني خود عوامل دروني را تقويت و با نرم افزاري كردن دستگاهها رضايت مندي مردم را افزايش دهد.
گرامي مقدم با انتقاد از رد صلاحيتها در آستانه انتخابات مجلس هفتم و توقيف سه روزنامه گفت : اين اقدامات مي تواند استحكام لازم را در مقابل فشارهاي موجود از بين ببرد.
نظر شما