پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۷:۴۷

رجایی:

فقدان تئوری توسعه کشاورزی بر مشکلات این بخش افزوده است

فقدان تئوری توسعه کشاورزی بر مشکلات این بخش افزوده است

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: فقدان تئوری توسعه کشاورزی در کشور بر مشکلات بخش کشاورزی افزوده است که این امر بسیار قابل توجه است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، عباس رجایی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه هفتمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی در کرج در جمع خبرنگاران افزود: ایجاد تئوری توسعه کشاورزی در رشد و پیشرفت کشاورزی در کشور تاثیر فراوانی دارد و بسیاری از مشکلات را از میان برمی دارد.

وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی به دنبال سند ملی توسعه کشاورزی هستیم و امیدواریم این سند با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تهیه شود.

این مسئول بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی این است که آموزش و تحقیقات مربوط به این بخش در کشور هدفمند نشده است که به دنبال این امر، شاهد مشکلاتی هستیم.

تحقیقات کشاورزی در ایران باید در درجه اول به سمت تحقیق در خصوص آب و خاک برود

رجایی در بخش دیگری از سخنان خود نیز اظهار داشت: در ایران که یک کشور نیمه خشک است، بخش قابل توجهی از تحقیقات کشاورزی باید در درجه اول به سمت تحقیق در خصوص آب، خاک و خشکسالی سوق داده شود.

وی عنوان کرد: البته تلاشهایی در این زمینه صورت گرفته اما کافی نبوده و باید به صورت هدفمند به میزان کافی و بهینه دنبال شود.

رجایی خاطرنشان کرد: در عین حال لازم است تحقیقات صورت گرفته در همه مراکز علمی وزارت علوم و وزارت جهاد دانشگاهی همسو شوند و در این زمینه بین دانشگاه ها، وزارت جهاد کشاورزی و کمیسیون کشاورزی مجلس ارتباط مطلوب و بهینه برقرار شود تا تحقیقات هدفمند شوند و نتایج مطلوب را به دنبال داشته باشند.

وی یادآور شد: تعداد اعضای هیئت علمی در برخی از سازمانهای تحقیقاتی کشاورزی بسیار زیاد و رضایتبخش است که باید از این امر به عنوان یک پتانسیل بهره بگیریم.

کد خبر 1029470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha