پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۴۸

دانشگاه آزاد قهرمان تور دوچرخه سواری بین المللی کرمان شد

دانشگاه آزاد قهرمان تور دوچرخه سواری بین المللی کرمان شد

کرمان - خبرگزاری مهر: در پایان مرحله نهایی تور دوچرخه سواری کرمان حسین ناطقی زودتر از سایرین از خط پایان گذشت و دانشگاه آزاد قهرمان این مسابقات شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، در دور پنجم و پایانی تور بین المللی دو چرخه سواری کرمان که به مدت پنج روز در کرمان برگزار شد ساعاتی پیش "حسین ناطقی" در رشته تایم تریل انفرادی زودتر از سایر رکابزنان از خط پایان گذشت.

دور پنجم این رقابتها در رشته تایم تریل انفرادی ظهر امروز در مسیر دور مصلای کرمان به طول 60 کیلومتر برگزار شد و درنهایت "حسین ناطقی" از تیم دانشگاه آزاد، "حسن ملکی" از تیم آساگ دوچرخ و" آروین گودرزی" از تیم پتروشیمی تبریز مکانها اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در مجموع تیمی دانشگاه آزاد، آساگ دوچرخ و تیم قزاقستان اول تا سوم شدند.

"الکسی لیوکوف" از تیم قزاقستان نیز در رشته کوهستان اول شد و در مجموع امتیازی "مهدی علمایی" بیشترین امتیاز مسابقات را کسب کرد.

در رده انفرادی نیز "عباس سعیدی"، "حامد جنت" و "امیر زرگری" مکانهای اول تا سوم را کسب کردند.

 

کد خبر 1033909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha