پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۸:۰۱

رضوانی:

شرکتهای تعاونی گردشگری روستایی در استان مرکزی راه اندازی شد

اراک - خبرگزاری مهر: معاون گردشگری سازمان میراث استان مرکزی گفت: با امضای تفاهمنامه همکاری میان معاونت گردشگری و معاونت توسعه تعاونی های وزارت تعاون در زمینه ایجاد شرکتهای تعاونی گردشگری روستایی و عشایری، این تعاونی ها در استان مرکزی راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، مجتبی رضوانی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: از مهر ماه سال جاری تورهای یک روزه استان گردی، ساماندهی خانه های استیجاری شهر و روستاها، شناسایی جاذبه ها و ظرفیتهای استان و نیز معرفی و شناسایی رشته های صنایع دستی در شهرستانها صورت گرفته است و انتظار می رود با فعال شدن تعاونی های گردشگری روستایی از این جاذبه ها حداکثر بهره برداری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت گردشگری روستایی اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی با دعوت از دستگاه های اجرایی مانند جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان تعاون روستایی، مسئولان استانداری و رئیس انجمن دفاتر اعضا کمیته اجرایی گردشگری روستایی استان را افزایش داده است.

رضوانی بیان داشت: مقرر شده است هریک از دستگاه های عضو کمیته نماینده ثابت و تام الاختیار خود را به اداره کل میراث فرهنگی استان معرفی کنند تا وظایف و کارکردهای هر یک از این اعضا برای آنان در بخش گردشگری تبیین شود.

معاون گردشگری سازمان میزاث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به مناطق هدف گردشگری در استان مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته مقرر شده است هر یک از اعضاء کمیته اجرایی نسبت به معرفی یک روستا در هر شهرستان و یا روستاهای هدف گردشگری استان از جمله انجدان، آهو، هزاوه، جاسب، شهابیه، سرآبادان، ورچه، چناقچی علیا ( راونج )، آوه، وفس و یا دیگر مناطق نظرات کارشناسی خود را به کمیته بررسی کننده ارائه کنند تا مناطق جدید دیگری به عنوان منطقه هدف گردشگری در استان مرکزی به ثبت برسد.

رضوانی بیان داشت: اداره کل تعاون استان مرکزی نیز آمادگی خود را برای برگزاری دوره های آموزشی جهت دهیاران، اعضاء شوراهای اسلامی روستاها و موسسین و مدیران تعاونی ها برای بهبود عملکرد و وظایف آنان و نیز آشنا کردن مسئولان محلی در روستاها با چگونگی برخورد با موضوع گردشگری و گردشگران اعلام کرده است که این موضوع باعث افزایش توان روستائیان و مسئولان این مناطق در جلب و پذیرش گردشگر می شود.

کد خبر 1035679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha