۳۰ بهمن ۱۳۸۸، ۱۳:۰۷

دارا به مهر خبر داد:

بکارگیری خاطرات دانشجویان در برنامه ریزی فرهنگی وزارت علوم

بکارگیری خاطرات دانشجویان در برنامه ریزی فرهنگی وزارت علوم

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: خاطرات دانشجویی علاوه بر اینکه آسیبها و مشکلات دانشجویان را بازخوانی می کنند فرصتی را برای برنامه ریزی مطلوب فرهنگی در وزارت علوم فراهم می آورند.

جلیل دارا در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری اختتامیه دومین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی عصر امروز جمعه در تالار اندیشه حوزه هنری خبر داد و گفت:  جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی کمک می کند تا در کنار پر کردن اوقات فراغت دانشجویان فرصتی برای بازخوانی خاطرات و ایجاد فرهنگ ثبت تجربیات و سرگذشت ها رقم خورد.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم از ارسال یک هزار و 500 خاطره دانشجویی به دبیرخانه جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی خبر داد و گفت: 60 اثر در 12 گرایش برگزیده شده اند که عصر امروز جمعه از رتبه های اول تا سوم هر گروه تقدیر می شود.

دارا با بیان اینکه جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی جایگاه خوبی در بین دانشجویان پیدا کرده است، گفت: شعار این جشنواره "پلی بین نسل ها" است و از دانشجوی 20 ساله تا دانشجوی 80 ساله در دومین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی شرکت کردند.

کد خبر 1036891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha