پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۰۱

بوناچیچ:

افت پس از موفقیت مختص بازیکنان ایرانی است / فصل آینده با مس نخواهم بود

افت پس از موفقیت مختص بازیکنان ایرانی است / فصل آینده با مس نخواهم بود

کرمان - خبرگزاری مهر: سرمربی مس کرمان با اشاره به افت بازیکنان مس پس از دو پیروزی پرگل گفت: این خصوصیت را مختص بازیکنان ایرانی است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، لوکا بوناچیچ پس از ادامه ناکامی اش با مس کرمان در لیگ برتر در جمع خبرنگاران علت کسب تساوی مقابل سپاسی را افت بازیکنان دانست و گفت: این از خصوصیات بازیکنان ایرانی است که پس از چند پیروزی افت می کنند و این مسئله را قبلا در سپاهان نیز دیده ام.

وی تصریح کرد: این نتیجه دور از انتظار نبود و می شد آن را پیش بینی کرد.

بوناچیچ افزود: در هفته گذشته تیم سپاسی را بارها برای بازیکنان آنالیز کردم و برای کسب نتیجه برابر این تیم خطرناک وظیفه هر یک از بازیکنان مشخص شده بود و در این زمینه بارها تمرین کرده بودیم اما بازیکنان بخوبی از عهده وظایف خود بر نیامدند.

وی ادامه داد: بازیکنان مس کرمان مغرور شده بودند و فکر می کردند به سادگی می توانند سپاسی را شکست دهند به همین دلیل نیمه اول را جدی نگرفتند و در نیمه دوم هم به دلیل استرس و عدم تمرکز نتوانستند نتیجه لازم را کسب کنند.

نگران وضعیت مس در لیگ برتر هستم

وی گفت: نگران وضعیت مس در لیگ برتر هستم اما عده ای در تیم خلاف این مسئله فکر می کنند و لیگ قهرمانان آسیا را مهمتر از لیگ برتر می دانند در صورتیکه مس برای حضور در لیگ برتر نیاز به کسب نتایج مطلوب در لیگ برتر دارد.

وی با عدم رضایت از عملکرد بازیکنانش گفت: در این دیدار بخصوص در نیمه اول بازیکنان عملکرد نامناسبی داشتند و در نیمه اول تنها سه بازیکن مس بازی می کردند و بقیه بازی را جدی نگرفته بودند.

وی با اشاره به مشکلات مس در خط حمله گفت: دو ماه پیش از مدیریت تیم یک بازیکن در خط حمله درخواست کردم اما با نزدیک شدن به پایان بازیهای لیگ مشکل کمبود بازیکن مس ادامه یافت و مصدومیت ادینهو این مشکل را دوچندان کرد.

وی با اشاره به فشردگی بازیهای مس کرمان در سه جام گفت: هدف اصلی مس باید لیگ برتر باشد چون تنها نتایج این لیگ روی سرنوشت مس اثر می گذارد.

برای فصل آینده با مس تمدید قرارداد نمی کنم

وی در خصوص دیدار با تیم الهلال عربستان گفت: این مسابقه در شرایط کنونی برای مس مهم نیست و باید به لیگ برتر فکر کنیم.

وی با انتقاد از عملکرد آشوبی نیز گفت: آشوبی در مس تاثیرگذار است و وقتی متوجه عدم حضورش در تیم ملی شد باید با توجه به نیاز مس به تیم باز می گشت ضمن اینکه بیگدلی نیز به دلیل بی انضباطی از ترکیب تیم کنار گذاشته شده است.

وی با تاکید بر اینکه پس از پایان قراردادش در مس نخواهد ماند، گفت: تمام سعی خود برای بقاء مس در لیگ برتر بکار خواهم بست اما برای فصل آینده به دلیل مشکلات موجود با مس تمدید نخواهم کرد.

کد خبر 1046041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha