به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان استرالیا به دلیل وضع قانونی جدید در پارلمان این کشور که ورود ورزشکاران ایران با سلاح را به استرالیا ممنوع کرده بود مانع از سفر تیم تیراندازی کشورمان در موعد مقرر اولیه شده بودند که قرار بود 13 اسفندماه انجام شود.
در همین راستا پیگیریهای صورت گرفته از سوی مسئولان فدراسیون کشورمان و آگاه کردن فدراسیون جهانی بابت مشکلات پیش آمده منجر به برطرف شدن مشکلات موجود شد تا آنجا که عصر روز گذشته (جمعه) استرالیاییها آمادگی خود را برای پذیرش نمایندگان ایران اعلام کردند.
بر این اساس گروه نخست از تیراندازان کشورمان صبح امروز تهران را به مقصد سیدنی ترک کردند. گروه دوم تیم تیراندازی کشورمان نیز با در اختیار داشتن 6 تیرانداز 27 اسفندماه عازم سیدنی خواهد شد.
اعزام تیراندازان به استرالیا به منظور شرکت در رقابتهای جام جهانی انجام میشود. این مسابقات از 29 اسفندماه آغاز شده و تا 9 فروردینماه ادامه خواهد داشت. ورزشکاران اعزامی ایران پیش از آغاز مسابقات اردویی تدارکاتی در استرالیا برپا خواهند کرد.
نظر شما