پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۳۲

تکمیل پوشش آسفالت عریض ترین جاده کشور تا اول فروردین

تکمیل پوشش آسفالت عریض ترین جاده کشور تا اول فروردین

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری استان تهران از تکمیل پوشش آسفالت جاده ورامین تا اول فروردین ماه و بهره برداری کامل طرح تعریض این بزرگراه تا پایان خرداد سال آینده خبر داد.

احمد صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین افزود: مدت زیادی بود که این مسیر با مشکل معارض همراه بود که خوشبختانه بخش عمده آن با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه حل شد.

وی تأکید کرد: تمام سعی و تلاش اداره کل راه استان تهران این است که با تکمیل پوشش آسفالت این جاده، در ایام نوروز قابل بهره برداری باشد.

عریض ترین جاده استان تهران و کشور

مدیرکل راه و ترابری استان تهران افزود: بزرگراه ورامین - ری به طول 15 کیلومتر است که این جاده، عریض ترین جاده استان تهران و کشور است و به صورت هشت خطه ساخته می شود.

وی پیشرفت این پروژه که تعریض جاده را در بر می گیرد 90 درصد دانست و خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه، بخش زیادی از مشکلات حمل و نقل جاده ای شهرستان ورامین حل خواهد شد.

کمربندی ورامین - پیشوا گامی در کاهش ترافیک

صدیقی به مصوبه بهره برداری شده سفر اول ریاست جمهوری در شهرستان ورامین نیز اشاره کرد و افزود: پروژه کمربندی ورامین - پیشوا که مراحل پایانی خود را سپری می کند و البته مدتی است که بهره برداری نیز می شود، گام مهمی در کاهش ترافیک این مسیر دارد.

وی طول این پروژه را شش کیلومتر و 300 متر عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون مبلغی معادل 18 میلیارد رایل برای این کمربندی هزینه شده است و نهایت اجرای این پروژه 18 ماه است.

مدیرکل راه استان تهران عرض این کمربندی را 19 متر و حدفاصل آن را از میدان بسیج تا میدان ولیعصر (عج) عنوان کرد و افزود: کوتاه کردن زمان سفر، کاهش مصرف سوخت و آمار ترافیک عبوری سبک و سنگین، از مهمترین مزایا و اهداف این پروژه است.

وی تأکید کرد: محور قدیمی این کمربندی شامل یک خط آسفالته هفت متری با شانه خاکی یک متری در دو طرف بود.

کد خبر 1053440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha