۱۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۷:۱۵

شش هزار مازنی در سال گذشته خدمات مشاوره ای دریافت کردند

شش هزار مازنی در سال گذشته خدمات مشاوره ای دریافت کردند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از ارائه شش هزار و 677 مورد خدمات مشاوره ای به مردم استان در طول سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سرهنگ پاسدار رمضان قاسمی بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی مازندران افزود: سال گذشته به شش هزارو 677 نفر از شهروندان استان که برای رفع مشکلاتشان به مراکز مشاوره ومددکاری اجتماعی در فرماندهی انتظامی استان مراجعه کردند خدمات مشاوره ای انتظامی ، خانواده ، تحصیلی ارائه شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه درسال گذشته 158 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه درسال گذشته 501 مورد خدمات روان سنجی در واحدهای مشاوره ومددکاری استان انجام شد، افزود: در بخش مددکاری اجتماعی در کلانتریهای تابعه نیز 506 مورد خدمات مشاوره ای ومددکاری به مراجعین به این مراکز ارائه شد .

وی تصریح کرد: از کل پرونده های ارجاعی ومراجعات مردمی به مراکز مشاوره و مددکاری چهار هزارو 672 مورد به مصالحه انجامید که 111 درصد افزایش رانسبت به سال گذشته شاهد بوده ایم .

قاسمی خاطر نشان کرد: با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی 4 هزارو 318 نفر از آموزش حضوری چهره به چهره برخوردار شده اند و درطول سال گذشته 531 مورد مسابقه دانستنی های انتظامی نیز برگزار شد .

وی از برگزاری 63 مورد نمایشگاه تخصصی درخصوص اعتیاد ، حجاب و … درسطح استان خبر داد واظهار داشت: این رقم رشد 70 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است .

وی همچنین از ارسال و درج دو هزارو 501 مورد خبر به مطبوعات استان خبر داد  وتصریح کرد: این آمار شامل درج مصاحبه فرماندهان و رؤسای پلیس های تخصصی در مطبوعات ، انجام مصاحبه فرماندهان در شبکه استانی  در رابطه با آموزش همگانی بوده است .

قاسمی خاطر نشان کرد: برگزاری نشست های توجیهی با مدیران به منظور ارتقاء سطح آموزش و تسهیل مأموریت های انتظامی به تعداد 60 مورد انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 در صد رشد داشته است .
کد خبر 1055809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha