پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۰۵

البرادعی:

مقاومت حق مشروع ملت فلسطین / اسرائیل فقط زبان زور می فهمد

مقاومت حق مشروع ملت فلسطین / اسرائیل فقط زبان زور می فهمد

مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی با بیان اینکه مسئله فلسطین در حال حاضر در بدترین وضعیت خود به سر می برد، تاکید کرد ملت فلسطین هیچ گزینه ای جز مقاومت ندارند، زیرا اسرائیل فقط زبان زور می فهمد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار لبنان، محمد البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکید کرد اسرائیل فقط زبان زور می فهمد.

البرادعی تاکید کرد مسئله فلسطین در حال حاضر به ویژه با توجه به وحشی گری صهیونیستی بر ضد مقدسات اسلامی و گسترش شهرک سازی در قدس، در بدترین وضعیت خود به سر می برد .

مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی و یکی از نامزدهای مطرح انتخابات ریاست جمهوری آتی مصر خاطر نشان کرد در برابری ملتی که با اقدامات وحشیانه اسرائیل و محاصره تحمیلی روبرو است، هیچ گزینه ای جز مقاومت با تمام اشکالش وجود ندارد، زیرا مقاومت بر اساس تمام قوانین، یک حق مشروع برای ملتهای تحت اشغال است.

 وی افزود : اشغالگران صهیونیستی جز زبان زور، زبان دیگری نمی فهمند و اگر اعراب گزینه مذاکره را برگزیده اند، باید قدرت و شیوه های بازدارندگی در پس روند گفتگو نیز وجود داشته باشد، زیرا اسرائیل به خوبی می داند که در سایه شکاف و دودستگی میان فلسطینی ها و ضعف و انفعال اعراب در قبال مسئله فلسطین و قدس، حق دارد هر گونه که دوست دارد با روند صلح بازی کند.

البرادعی مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی را که با تصمیم گیری رسمی عربی انجام می شود، بیهوده و بی نتیجه توصیف کرد .

وی همچنین درباره ساخت دیوار فولادی در مرز مصر و نوار غزه تاکید کرد این مسئله به اعتبار مصر خدشه وارد کرده است به ویژه اینکه ساخت این دیوار نوعی مشارکت در محاصره غزه است که به سبب محاصره تحمیلی بر ضد آن به بزرگترین زندان جهان تبدیل شده است.

البرادعی بر ضرورت پایان یافتن محاصره ظالمانه نوار غزه و بازگشایی تمام گذرگاهها تاکید کرد.

کد خبر 1063397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha