به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سرهنگ محمد اسماعیلی بعد از ظهر در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه جنگ نرم همانند دوران دفاع مقدس به کشور تحمیل شده است افزود: مأموریت اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن در همه بخش ها است و این نیرو با تبعیت کامل از مقام معظم رهبری، همواره در این مسیر گام بر می دارد.
وی با اشاره به فرا رسیدن سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل، حضور نیروهای سپاه و بسیج در همه صحنه ها را جزء وظایف این نیرو عنوان کرد و ادامه داد: حضرت امام (ره) با توجه به تجربیات گذشته و سرنوشت انقلاب مشروطه و همچنین جریان ملی شدن صنعت نفت، بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرمان تشکیل سپاه پاسداران را برای حفاظت از مردم و کیان کشور صادر کرد و این نیرو نیز تاکنون پس از گذشت 31 سال از زمان تاسیس، همچنان پایبند به ارزش های انقلاب بوده و در همین راستا انجام وظیفه می کند.
سرهنگ اسماعیلی افزود: قدرت های استکباری در روزهای نخست پیروزی انقلاب تصور نمی کردند که این اقدام مردمی دوام داشته باشد و از همان زمان اقدامات متعددی را برعلیه نظام جمهوری اسلامی انجام دادند اما خوشبختانه همه این اقدامات تاکنون با شکست مواجه شده است.
جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان حضور جوانان متدین و دیندار در سپاه پاسداران را عاملی در خنثی سازی توطئه های دشمنان عنوان کرد و افزود: سپاه پاسداران براساس وظایف محوله در زمان جنگ تحمیلی و پس از آن در دوران سازندگی در همه مرحله ها حضور داشته و همچنان با صلابت به وظایف خود عمل می کند.
سرهنگ اسماعیلی افزود: مبارزه در مواجه با جنگ نرم همچنان ادامه دارد و با توجه به آمادگی جوانان و بصیرت بالای این قشر، قطعا سرافرازانه از این میدان خارج خواهیم شد.
وی ادامه داد: شکستن جایگاه ولایت فقیه و ایجاد فاصله در سطوح مختلف جامعه از اهداف اصلی جنگ نرم است اما دشمنان با توجه به درک بالا و صحیح مردم نتوانسته اند کاری از پیش ببرند.


نظر شما