۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۲۰:۳۱

سفر مک کریستال به برلین برای رایزنی درباره جنگ افغانستان

سفر مک کریستال به برلین برای رایزنی درباره جنگ افغانستان

فرمانده آمریکایی نظامیان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) در افغانستان به منظور گفتگو با مقامهای آلمانی درباره اوضاع این جنگ به برلین رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال "استنلی مک کریستال" برای دیدار و گفتگو با مقامهای آلمانی درباره  اوضاع افغانستان راهی این کشور شد.

وی قرار است در این سفر با "کارل تئودور سوگوتنبرگ" وزیر دفاع و "آنجلا مرکل" صدراعظم این کشور دیدار و گفتگو نماید. مک کریستال در عین حال  برنامه ای نیز برای دیدار با اعضای فراکسیونهای امنیتی و دفاعی پارلمان آلمان دارد.
 
فرمانده نیروهای ناتو در افغانستان پیش از این سفر در پاریس به سر می برد و در آنجا نیز با مقامهای فرانسوی در این مورد رایزنی کرده است. بر این اساس قرار بوده وی شب یکشنبه عازم برلین شود، ولی شرایط نامساعد جوی سبب شده که این سفر به امروز موکول شود.
 
امروز چهارشنبه همچنین "راینولد روبه" از مقامهای حزب سوسیال دموکرات آلمان در گفتگو با روزنامه "کولنیشر روندشاو"، در مورد تحرکات اخیر آمریکا در شمال افغانستان که به عنوان منطقه تحت مسئولیت آلمانها به شمار می رود، هشدار داده است.
 
خاطرنشان می شود که کشته شدن شمار دیگری از نظامیان آلمانی در افغانستان طی هفته های اخیر انتقادهای فراوانی را در محافل داخلی متوجه دولت مرکل کرده است.
کد خبر 1068754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha